ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αύξηση 3% στις πτήσεις από Σκανδιναβία για Σκιάθο

αύξηση-3-στις-πτήσεις-από-σκανδιναβία-γ-103239

Ευοίωνες προοπτικές διαγράφονται από τη Σκανδιναβική αγορά για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου αναμένεται αύξηση της τάξεως του 3% στις πτήσεις και ακόμα μεγαλύτερη αύξηση το καλοκαίρι του 2017.

Τα μηνύματα που έλαβαν οι εκπρόσωποι της Σκιάθου, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης Greekland Panorama, ήταν πέρα ως πέρα θετικά για την τουριστική περίοδο του 2016.

Ταυτόχρονα έγιναν σημαντικές κινήσεις για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, με δράσεις όπως τη συμμετοχή της Σκιάθου σε διεθνές φεστιβάλ τουριστικού ντοκιμαντέρ.

Στη Στοκχόλμη Σουηδίας πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, από 12 έως 15 Φεβρουαρίου η διεθνής τουριστική έκθεση Greekland Panorama.

Το περίπτερο της Σκιάθου αποτέλεσε ένα από τα Hot Spots της προτίμησης των επισκεπτών της έκθεσης, μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τους Σκανδιναβους.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η Σκιάθος δέχεται 9-10 πτήσεις εβδομαδιαίως από Σκανδιναβία και αποτελούν το 20-25% του τουριστικού προϊόντος των Σποράδων.

Το φορτωμένο πρόγραμμα του τριήμερου περιλάμβανε σημαντικές συναντήσεις των φορέων του νησιού με κορυφαίους tour operators όπως την κα. Johana Thors (senior contracts manager of Thomas Cook Northen Europe), τον κ. Jacke Mentzas (Co Operator Air Tour), τον κ. Φιλιπόπουλο και την κα. Nina Hornewall (Apollo).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου