ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Περισσότερες πτήσεις της Aegean για Σκιάθο

περισσότερες-πτήσεις-της-aegean-για-σκιάθο-117929

Τέσσερις ημερησίως στη διάρκεια του καλοκαιριού – Συνεργασία του δήμου με το περιοδικό Blue

Αυξάνονται οι πτήσεις της Aegean προς τη Σκιάθο, ενώ σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας θα πραγματοποιούνται τέσσερις πτήσεις ημερησίως, στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Τα παραπάνω υπογραμμίστηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Olympic air, μεταξύ του δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνου και του Προέδρου του Δ.Σ. της Aegean airlines κ. Θεόδωρου Βασιλάκη.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας που έχει η εταιρεία στη δραστηριότητά της, καθώς υπήρξε και ενημέρωση του δημάρχου Σκιάθου για την εξέλιξη της επιβατικής κίνησης των τελευταίων χρόνων και ειδικά του έτους 2015, η οποία σημείωσε τεράστια αύξηση, της τάξεως του 157% σε σχέση με την επιβατική κίνηση του 2011. Επίσης ανακοινώθηκε στο δήμαρχο Σκιάθου, ότι για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016 οι πτήσεις της γραμμής Αθήνα – Σκιάθος, θα αυξηθούν σε 4 ημερησίως.

Επιπλέον, ο δήμος Σκιάθου με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού, θα συνεργαστεί με το περιοδικό Blue. Τα τεύχη του περιοδικού τοποθετούνται στα καθίσματα των αεροσκαφών της Aegean & Olympic airlines οι οποίες διαθέτουν στόλο 61 αεροσκαφών και συνολικά 16,2 εκ. διαθέσιμες θέσεις. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Aegean επεκτείνει το δίκτυό της, δίνοντας πλέον στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις σε 45 χώρες εξωτερικού και 111 προορισμούς.

Για το 2016 στο δίκτυο πτήσεων της Αθήνας προστίθενται 14 διεθνείς προορισμοί – Άμστερνταμ, Δουβλίνο, Κρακοβία, Λιλ, Λισαβόνα, Λιουμπλιάνα, Λουξεμβούργο, Μπάρι, Νάπολι, Νίκαια, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ρίγα, Σπλιτ και Τζέντα σε 6 νέες χώρες: Ιρλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σλοβενία. Πλέον η Aegean θα συνδέει την Αθήνα με 101 προορισμούς (71 εξωτερικού και 30 εσωτερικού), για τους οποίους θα διαθέσει 12,5 εκατ. θέσεις, (1 εκατ. περισσότερες από το 2015). Ετσι η Σκιάθος, μέσω του περιοδικού Blue και της Aegean & Olympic airlines θα προβληθεί σε εκατομμύρια επιβάτες, ενισχύοντας την εικόνα της ως αναγνωρίσιμος και ποιοτικός προορισμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου