ΤΑΞΙΔΙΑ

Ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

ανοίγει-αύριο-το-χιονοδρομικό-κέντρο-168780

Ανοίγει αύριο Πρωτοχρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και οι λάτρεις του σκι μπορούν να υποδεχτούν τον καινούριο χρόνο στις Αγριόλευκες. Το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα.

Στις πίστες είναι όλα έτοιμα, όπως διαβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, Γρηγόρης Ιγγλέσης, έχοντας την επίβλεψη των έργων συντήρησης και εξωραϊσμού του Χιονοδρομικού Κέντρου, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

«Στόχος μας να αναβαθμίζουμε διαρκώς το Χιονοδρομικό Κέντρο, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης με χιόνι, αλλά και χωρίς πολύ χιόνι για τους γηγενείς, αλλά επίσης για τους επισκέπτες στην Μαγνησία και τους λάτρεις του σκι», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Ιγγλέσης.

Να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν γίνει σημαντικές τεχνικές παρεμβάσεις και έργα μεγάλης διάρκειας, με αποτέλεσμα οι πίστες να έχουν μεγαλώσει και να έχουν γίνει πιο επίπεδες για να μπορεί το Χιονοδρομικό να λειτουργεί με λιγότερο χιόνι και με μεγαλύτερη ασφάλεια, γεγονός πολύ σημαντικό για τους σκιέρς. Το Χ.Κ. έχει λάβει επίσης και πιστοποίηση από την ΕΒΕΤΑΜ για την αρτιότητα των μηχανολογικών του εγκαταστάσεων.

Και φέτος θα λειτουργήσει σχολή για σκι αλλά και γραφείο ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου