ΤΑΞΙΔΙΑ

Το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό πόρταλ της Θεσσαλίας

το-νέο-ολοκληρωμένο-τουριστικό-πόρτα-223620

Δυνατότητα σε επιχειρήσεις να διατηρούν δική τους σελίδα

Ενα νέο σύγχρονο ιστοχώρο που φιλοδοξεί να προβάλει διεθνώς τη Θεσσαλία και να την καταστήσει ως ισχυρό τουριστικό πόλο έλξης αλλά και προορισμό προτεραιότητας για εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται πλέον σε λειτουργία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το portal www.gothessaly.com, το οποίο υλοποιήθηκε μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα της «ψηφιακής σύγκλισης» και ανοίγει νέους ορίζοντες με προηγμένες δυνατότητες τουριστικής προβολής αξιοθέατων και επιχειρήσεων, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία του τουριστικού ιστοχώρου της Περιφέρειας, περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες (όπως γεωγραφική εγγύτητα σημείων, εκφώνηση κειμένων, κλπ.), με σύγχρονη εμφάνιση και ευκολία πλοήγησης, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων μορφών υλικού και κάλυψη όλων των γνωστών τύπων συσκευών (υπολογιστές, tablets, smartphones).

Εκτός από την προβολή των αξιοθέατων, έχει ληφθεί μέριμνα και για την προβολή των Θεσσαλικών επιχειρήσεων (κυρίως γι αυτές που έχουν σχέση με τον τουρισμό, χωρίς να αποκλείει καμία), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει τη δική της σελίδα.

Με το, ενσωματωμένο στο portal, σύστημα καταμέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών, θα υπάρχει ένα ακόμη εργαλείο στις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και η άψογη λειτουργικότητά του, αναμένεται να μετατρέψουν το www.gothessaly.com σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου