ΤΑΞΙΔΙΑ

Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά για διακοπές στην Ελλάδα

αυτή-είναι-η-καλύτερη-χρονιά-για-διακο-384835

«Ετοιμάστε βαλίτσες για Ελλάδα» παρακινεί το Lonely Planet τους αναγνώστες του! Και οι λόγοι, πολλοί…

Το γνωστό ταξιδιωτικό σάιτ αναφέρεται στα διάσημα και δημοφιλή νησιά, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και σημειώνει ότι η ευκαιρία της Ελλάδας δεν είναι μόνο οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι δανειστές της, αλλά… οι τουρίστες, που μπορούν να βοηθήσουν την οικονομία της!

«Στην Ελλάδα θα βρείτε τη γνωστή φιλοξενία από τους ντόπιους, την κλασική μεσογειακή κουζίνα και το τοπικό χρώμα σε μεγάλες ποσότητες», αναφέρει. Γιατί, όμως, τώρα είναι η στιγμή για ταξίδι στην Ελλάδα;

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πολύ σύντομα θα αυξηθεί ο ΦΠΑστα νησιά κάτι που θα κάνει στο άμεσο μέλλον πιο ακριβά τα πακέτα διακοπών για τους τουρίστες.

Αρα, προτείνει διακοπές σε μέρη όπως η Καλντέρα στη Σαντορίνη ή η Μύκονος και εναλλακτικές διακοπές στις Μικρές Κυκλάδες και ειδικά τα Κουφονήσια.

Για τον συντάκτη του άρθρου, ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας hot μήνας διακοπών, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά καθώς -όπως επισημαίνει- λόγω των κλιματικών αλλαγών, το 2015 θα είναι μια από τις πιο ζεστές χρονιές και η περίοδος των διακοπών μπορεί να διαρκέσει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα, προτείνει εξορμήσεις στη Ρόδο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, και στην ενδοχώρα της Ελλάδας, την Πελοπόννησο.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου