ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Ryanair σπεύδει να καλύψει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος ύστερα από την απόσυρση της Aegean

η-ryanair-σπεύδει-να-καλύψει-το-δρομολόγιο-αθ-386105

H Ryanair παροτρύνει σήμερα τους Έλληνες επιβάτες που επηρεάζονται από την απόφαση της Aegean να διακόψει τις πτήσεις από Αθήνα προς Πάφο, να επωφεληθούν από τους χαμηλούς ναύλους και την έκτακτη εξυπηρέτηση της, με δύο καθημερινές πτήσεις προς την Πάφο. Οι πτήσεις της Ryanair από Αθήνα προς Πάφο, πλέον διαθέσιμες προς κράτηση μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com, θα εξυπηρετήσουν τους επιβάτες των οποίων τα σχέδια διακοπών επηρεάστηκαν μετά από την ανακοίνωση της Aegean για τη διακοπή της σύνδεσης Αθήνας-Πάφου από τις αρχές Αυγούστου.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Οι πελάτες που έμειναν χωρίς πτήση μετά από την απόφαση της Aegean, θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα Ryanair.com και να κλείσουν τις πτήσεις τους για Αθήνα-Πάφο με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 19.99€. Με την είσοδό μας στην αγορά, οι Έλληνες επιβάτες ανταποκρίθηκαν στους χαμηλούς ναύλους και στην ποικιλία δρομολογίων μας και μετά από την επιτυχία της πρόσφατης καμπάνιας ’Η Ελλάδα Συνεχίζει να Πετάει’ με δρομολόγια εσωτερικού από μόλις 4.99€, παροτρύνουμε τους επιβάτες που επηρεάστηκαν από την απόφαση της Aegean να διακόψει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος να πετάξουν με την Ryanair.

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών μας ναύλων, άρτια εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Πλέον μπορούνε να κάνουν κρατήσεις μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής ακόμα νωρίτερα και να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή. Οι επιβάτες μας μπορούνε επίσης να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”.

traveldailynews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου