ΕΛΛΑΔΑ

Τα ελληνικά νησιά δεύτερα στη λίστα με τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο

τα-ελληνικά-νησιά-δεύτερα-στη-λίστα-με-131683

Ακόμη μια διάκριση για τα ελληνικά νησιά και διαφήμιση για τον τουρισμό στην Ελλάδα έρχεται από την λίστα γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού, στην οποία οι αναγνώστες τα κατέταξαν στην δεύτερη θέση των πιο μαγευτικών προορισμών στον κόσμο.

Οπως αναφέρει η DailyMail, το περιοδικό Condé Nast Traveller έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους δέκα πιο παραδεισένιους προορισμούς, όπως τους προτιμούν οι αναγνώστες, ενώ, τα ελληνικά νησιά βρίσκονται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά σε υψηλές θέσεις.

Οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με το περιοδικό, τοποθετούν τα ελληνικά νησιά πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους κυρίως εξαιτίας της ανοιχτόκαρδης φιλοξενίας την οποία απολαμβάνουν σε αυτούς τους προορισμούς.

Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Μαλδίβες, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον πλανήτη που εκπλήσσει πάντα τους επισκέπτες.

Τα ελληνικά νησιά καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση, ενώ, όπως εξηγεί η DailyMail, μέρη όπως η Σαντορίνη είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε Ελληνες και ξένους τουρίστες εξαιτίας του πολύ καλού κλίματος, της φιλοξενίας, αλλά και των κοντινών αποστάσεων μεταξύ των λιμανιών και των πανέμορφων χωριών. Τονίζεται, επίσης, ότι τα νησιά αυτά αποτέλεσαν σημεία όπου αναπτύχθηκαν μερικοί από τους πιο αρχαίους πολιτισμούς της Ευρώπης και για το λόγο αυτό είναι γεμάτα με εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα.

Την δεκάδα συμπληρώνουν:

Σικελία

Σεν Μπάρθς

Βαλεαρίδες

Σεϋχέλλες

Κάπρι

Μπαρμπέιντος

Αγιος Μαυρίκιος

Μάλτα

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου