ΕΛΛΑΔΑ

Βραβείο World Travel Awards για το ξενοδοχείο «Domes of Elounda» της Κρήτης

βραβείο-world-travel-awards-για-το-ξενοδοχείο-domes-of-elounda-τη-174037

Με τη σφραγίδα των World Travel Awards το ξενοδοχείο Domes of Elounda του Ομίλου Ledra ανακηρύχτηκε ως Greece’s Leading All Suite Hotel.

Στις 30 Ιουνίου άνοιξε τις πύλες της η καινούρια πτέρυγα του Domes of Elounda, που ενσωματώνει μια πρωτοποριακή αρχιτεκτονική αντίληψη που «αγκαλιάζει» τη φύση και συνδυάζει τις υπηρεσίες και υποδομές πολλών αστέρων με την τοπικότητα και την ήδη κεκτημένη ιδιαίτερη ταυτότητα της μονάδας. Αυτό άλλωστε αναγνωρίστηκε κι από τη Huffinghton Post, που σε πρόσφατο δημοσίευμά κατατάσσει το Domes στα κορυφαία luxury ξενοδοχεία, με βασικό του χαρακτηριστικό τη διακριτική κι υψηλής αξίας αισθητική του.

Σημειώνεται ότι η Ledra τελευταία δρομολόγησε και υλοποιεί επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. Ευρώ στην Ελούντα, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. H υλοποιούμενη επέκταση του DomesofEloundaαποτελεί τη συνέχεια και την «αποθέωση» ενός αρχιτεκτονικού ρυθμού και στυλ που σηματοδότησε τη νέα εποχή στην Ελούντα και την ξενοδοχεία της.

«Η βράβευση του Domes of Elounda από το θεσμό των World Travel Awards αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών μας. Ο όμιλος εδώ και δύο δεκαετίες επενδύει στον τουρισμό με συνέπεια και απολαμβάνει ήδη τους καρπούς της συγκροτημένης και συνεπούς στρατηγικής που έχει ως άξονες την καινοτομία, την πελατοκεντρική αντίληψη, την υψηλή ποιότητα, το ιδιαίτερο design και τις εξατομικευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες» σχολίασε ο Γιώργος Σπανός, επικεφαλής του Ομίλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο όμιλος δεν προτίθεται να σταματήσει στις δυο αυτές επενδύσεις.

«Θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας “Λήδρα Ξενοδοχειακή”, είτε μέσα από την επέκταση και αναβάθμιση των υπαρχουσών μονάδων, είτε μέσω εξαγορών» είπε.

Γνωστά και ως «Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας», τα World Travel Awards συμπλήρωσαν φέτος 21 χρόνια διεξαγωγής, έχοντας καθιερωθεί και αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός θεσμός σε παγκόσμια κλίμακα. Η επέτειος αυτή σηματοδοτείται διευρύνοντας τα όρια κι ανεβάζοντας τον πήχη του ταξιδιωτικού τομέα στο υψηλότερο επίπεδο. Η φετινή διοργάνωση πλαισιώθηκε από μία σειρά ενεργειών και φιλοξενίας για τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου