ΔΙΕΘΝΗ

Τα καλύτερα φεστιβάλ του Αυγούστου

τα-καλύτερα-φεστιβάλ-του-αυγούστου-183816

Ενα καυτό καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και ο τελευταίος μήνας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις για τους φαν των ταξιδιών. Εντυπωσιακά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο δίνουν μία εορταστική νότα στον Αύγουστο και μία καλή αφορμή να κάνετε το γύρο του κόσμου σε ένα μήνα.

Η Γιορτή της Τέχνης – Μελβούρνη, Αυστραλία (13 – 17 Αυγούστου)
Το 25ο ετήσιο Art Fair διεξάγεται στα προάστια Κάρλτον της Μελβούρνης, στο Βασιλικό Εκθεσιακό κέντρο, ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το φεστιβάλ είναι μια εκπληκτική συνάντηση για 70 περιφερειακές γκαλερί και εκατοντάδες κορυφαίους καλλιτέχνες. Διαλέξεις, δωρεάν δημόσιες εμφανίσεις, και ένα pop-up εστιατόριο κάνουν αυτή την εκδήλωση πόλο έλξης για κάθε καλλιτέχνη.

La Tomatina – Μπουνόλ, Ισπανία (27 Αυγούστου)
Ετοιμαστείτε να λερωθείτε μαζί με δεκάδες χιλιάδες Ισπανούς αλλά και τουρίστες οπλισμένους με τόνους ντομάτας, βάφοντας την πόλη κατακόκκινη σε αυτό το παραδοσιακό φεστιβάλ.

Διεθνές Φεστιβάλ Μπίρας – Πόρτλαντ, Ορεγκον, ΗΠΑ (8-10 Αυγούστου)
Με περισσότερες από 200 μπύρες από όλο τον κόσμο, ζωντανή μουσική και τοπικό φαγητό, αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της μπίρας. Οσοι παρόλαυτα το χάσουν, θα επαναληφθεί δύο εβδομάδες αργότερα στο Σιάτλ (22-24 Αυγούστου)

Γιορτή Κρασιού και Τροφίμων – Νότια Αφρική (8-10 Αυγούστου)
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δοκιμάσουν εκατοντάδες ποικιλίες, καθώς και την τοπική κουζίνα με ελιές και βιολογικά τυριά. Κουκλοθέατρο, ζωγραφική προσώπου, φουσκωτά κάστρα, καθώς και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο κάνουν αυτή την εκδήλωση μία γιορτή για όλη την οικογένεια.

Summer Sonic Festival – Τόκιο και Οσάκα, Ιαπωνία (16 – 17 Αυγούστου)
Χορέψτε μέχρι τελικής πτώσεως στο ετήσιο διήμερο μουσικό φεστιβάλ που μοιράζεται μεταξύ των μεγάλων πόλεων του Τόκιο και της Οσάκα, με πολλούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των headliners Queen, Arctic Monkeys, και Robert Plant σε back-to-back παραστάσεις.

Γιορτή Λουλουδιών – Μεδεγίν, Κολομβία (1 – 10 Αυγούστου)
Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την πόλη της αιώνιας άνοιξης. Για δέκα ημέρες, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας γιορτάζει την πολύχρωμη γενναιοδωρία της φύσης με πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, και τη διάσημη παρέλαση των silleteros (πωλητές λουλουδιών).

Φεστιβάλ Τρομπέτας – Γκούτσα, Σερβία (6-10 Αυγούστου)
Αν νομίζετε ότι ένα φεστιβάλ τρομπέτας ακούγεται βαρετό, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν στη μικρή πόλη της δυτικής Σερβίας για να ακούσουν την μουσική τους. Η εμπνευσμένη εκδήλωση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια τιμά τις ορχήστρες και έχει διαχρονική πολιτιστική σημασία για τα Βαλκάνια.

Αμστερνταμ Gay Pride 2014 – Αμστερνταμ, Ολλανδία (1-3 Αυγούστου)
Εκφραστείτε, στηρίξτε την ισότητα, διασκεδάστε και γεμίστε την πόλη χρώματα και χαμόγελα. Πολύχρωμες παρελάσεις, ζωντανή μουσική, drag queen σόου, και η εντυπωσιακή Canal Parade, με άρματα μέσα στα κανάλια της πόλης, συνθέτουν αυτό το θεαματικό γεγονός, στο όνομα της αγάπης.

Διεθνές Φεστιβάλ Μπαλονιών – Μπρίστολ, Αγγλία (7-10 Αυγούστου)
Το Bristol International Balloon Fiesta επιστρέφει για 36η χρονιά, με ατμοσφαιρική ψυχαγωγία σε ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της χώρας. Μοναδικές παραστάσεις, καρναβάλι, ζωντανή μουσική και αμέτρητα μπαλόνια σε ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου