ΕΛΛΑΔΑ

Δύο νέους προορισμούς για Βρυξέλλες και Ρώμη εγκαινιάζει η Ryanair

δύο-νέους-προορισμούς-για-βρυξέλλες-κ-328222

Δύο νέους προορισμούς εγκαινιάζει η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες και τη Ρώμη, ενώ αυξάνει και τα δρομολόγια προς το Λονδίνο (τέσσερα ημερησίως) και τη Θεσσαλονίκη (έξι ημερησίως), λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού.

Αυτές οι ανακοινώσεις αφορούν το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο παρουσίασε σήμερα ο διευθυντής Marketing, David O’ Brien.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το στέλεχος της Ryanair, από τον Σεπτέμβριο οι προορισμοί από την Αθήνα θα είναι συνολικά οκτώ, θα υπάρχει και τρίτο αεροσκάφος στη βάση της Αθήνας, ενώ θα αυξηθούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από 154 σε 222 την εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη σύνδεση με το Λονδίνο, θα διαμορφωθεί με τέσσερα δρομολόγια ημερησίως ενώ για τη Θεσσαλονίκη έξι ημερησίως.

Μάλιστα, όπως δήλωσε το στέλεχος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας «η Ryanair ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά» προσφέροντας όχι μόνο χαμηλούς ναύλους αλλά και επισκέπτες καθώς και νέες θέσεις εργασίας. «Μόνο η Ryanair, με τα επιπλέον 175 αεροσκάφη σε παραγγελία, μπορεί τώρα να προσφέρει επιπλέον θέσεις, καινούργιους προορισμούς και χαμηλούς ναύλους που απαντούνται από τους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες, αναμένοντας τη στενή συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που θα ξεκλειδώσει την τεράστια δυναμική για ανάπτυξη, που έχει εγκλωβιστεί από το υψηλό κόστος αερομεταφορών στην Αθήνα και θα βοηθήσει την παιρεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού και προσφοράς θέσεων εργασίας» δήλωσε ο κ. David O’ Brien.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματός της από την Αθήνα για το 2014 με την προσφορά θέσεων για ταξίδια σε όλο το δίκτυό της, σε τιμές από 14,99 ευρώ τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδια θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από σήμερα η ιστοσελίδα της θα είναι και στα ελληνικά, σημειώνοντας πως έτσι οι Έλληνες επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πιο εύκολα πρόσβαση στις υπηρεσίες της. Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ryanair, τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου μετέφερε 125.000 επιβάτες από την Αθήνα, 130.000 επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και 80.000 επιβάτες από τα Χιανιά.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου