ΕΛΛΑΔΑ

To τρένο σφυρίζει από Θεσσαλονίκη για Σκόπια, Βελιγράδι και Σόφια

to-τρένο-σφυρίζει-από-θεσσαλονίκη-για-σκ-341430

Στην επανέναρξη των διεθνών σιδηροδρομικών δρομολογίων Θεσσαλονίκη – Σκόπια – Βελιγράδι και Σόφια, προχωρά από τις 10 Μαϊου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα νέα επιβατικά δρομολόγια θα είναι καθημερινά, καθώς μία αμαξοστοιχία θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη προς Σόφια και μια από Θεσσαλονίκη, μέσω Σκοπίων, προς Βελιγράδι, καθώς και αντίστροφα από Σόφια και Βελιγράδι προς Θεσσαλονίκη.

Η επανέναρξη των δρομολογίων αποτελεί την συνέχεια μιας μακράς παράδοσης σιδηροδρομικής μετακίνησης επιβατών προς τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη και αντιστρόφως, ενώ ενισχύει τη θέση της Θεσσαλονίκης στον σιδηροδρομικό χάρτη.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα νέα αυτά δρομολόγια θα είναι ανταγωνιστικές και θα ισχύουν πολλαπλές εκπτώσεις. Επίσης, θα ισχύουν οι προσφορές Eurail και InterRail και ειδικές προσφορές για τις βαλκανικές χώρες, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τις οικονομικές μετακινήσεις τουριστών από όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια προς την Ελλάδα.

Επιπλέον στους επιβάτες, που ταξιδεύουν σιδηροδρομικά με προορισμό το Βελιγράδι και αντίστροφα, θα παρέχονται -εφόσον το επιθυμούν- υπηρεσίες κατάκλισης.

Τέλος, στη διάρκεια της θερινής περιόδου, στη σύνθεση του τρένου θα προστεθεί και βαγόνι μεταφοράς οχημάτων των επιβατών.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου