ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα η Singapore Airlines

επιστρέφει-δυναμικά-στην-ελλάδα-η-singapore-airlines-398192

Δυναμική επιστροφή στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» κάνει από αυτήν την εβδομάδα ύστερα από απουσία δύο ετών, η Singapore Airlines.

Η εταιρία, η οποία είναι από τους λίγους αερομεταφορείς 5 αστέρων καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο-, εγκαινίασε τις απευθείας πτήσεις της από τη Σιγκαπούρη προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιουνίου έως και τις 9 Οκτωβρίου 2014, η Singapore Airlines θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και αντίστροφα.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER. Ειδικότερα, η πτήση από Σιγκαπούρη προς Αθήνα με αριθμό SQ382 θα αναχωρεί από τη Σιγκαπούρη στις 02.05 με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 08.30 και η πτήση από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με αριθμό SQ381, θα αναχωρεί από Αθήνα στις 13.00 με ώρα άφιξης στη Σιγκαπούρη στις 04.55 την επομένη μέρα.

«Η επαναλειτουργία των απευθείας πτήσεων από και προς την ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων της Διασποράς της Αυστραλίας καθώς και επιβατών από την Ασία που ταξιδεύουν προς τη χώρα μας για τουριστικούς και επαγγελματικούς λόγους» επεσήμανε χθες ο Τάκης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου Εκπροσώπου της Singapore Airlines στην Ελλάδα.

Η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια. Οι 2 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο έρχονται να προστεθούν στις 33 πτήσεις που πραγματοποιεί η εταιρία ήδη εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου.

Παράλληλα, η εταιρία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου