ΤΑΞΙΔΙΑ

Επτά “παραδεισένιες” πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

επτά-παραδεισένιες-πισίνες-ξενοδ-426929

Πολυτελή δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες και θέα που μαγεύει το μυαλό και… στα επτά πιο διάσημα ξενοδοχεία παγκοσμίως!

«Ναι» μπορεί οι τιμές ανά διανυκτέρευση να παραμένουν απλησίαστες, αλλά υπάρχουν και ζευγάρια ή παρέες που καταφέρνουν να «γευτούν» την όαση μιας ερήμου ή το μυστήριο ενός τροπικού νησιού.

Είτε στα νησιά Fiji και το Bali, είτε στις Seychelles και το Vietnam, οι παρακάτω πισίνες ξενοδοχείων κλέβουν τις εντυπώσεις με τη χλιδή και τις υπηρεσίες τους…

Ubud Hanging Gardens στο Bali

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Σαν κρεμαστοί κήποι έχουν τοποθετηθεί οι 38 ιδιωτικές πισίνες στις βίλες του ξενοδοχείου Ubud Hanging Gardens στο Μπαλί, καθώς βρίσκονται ανά επίπεδα. Η θέα από την πισίνα οδηγεί κατευθείαν προς το πυκνό τροπικό δάσος της περιοχής, με αποτέλεσμα να δημιουργεί τη ψευδαίσθηση της κολύμβησης πάνω από τις κορυφές των δέντρων και τον ποταμό Ayung. Οι επισκέπτες περνούν προς το πολυτελές resort, περπατώντας πάνω σε μια εναέρια γέφυρα ή παίρνουν το δείπνο τους στην ιδιωτική πισίνα πάνω στο ξύλινο deck. Η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινά από τα €440.

Likuliku Lagoon Resort στα Fiji Islands

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Το απέραντο γαλάζιο, οι φοίνικες και ένα ξενοδοχείο… μέσα στη θάλασσα! Το Likuliku Lagoon Resort στα νησιά Fiji είναι διάσημο για τα πολυτελή μπανγκαλόου εντός του νερού και στοιχίζει περίπου $ 1.400 ανά διανυκτέρευση. Βέβαια, τα λεφτά του «αξίζουν», αφού πρόκειται για ένα ιδιωτικό καταφύγιο με πισίνες, αυλές με ανάκλιντρα και μια εμπειρία γεμάτη χαλάρωση και τοπία που χαρίζουν μια ιδέα του τι είναι παράδεισος. Βέβαια, με τόση καθαρή και γαλήνια θάλασσα… ποιος προτιμά να κάνει μπάνιο στην υπερluxe πισίνα;

Amangiri στη Utah (ΗΠΑ)

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Μια ιδιαίτερη πισίνα πάνω στο βουνό Amangiri χαρίζει μια εμπειρία ζωής στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στη μέση μιας ερημικής κοιλάδας, ενώ γύρω του κυριαρχεί το βραχώδες τοπίο που «γοητεύει» τη ματιά κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Συνολικά, διαθέτει 34 σουίτες με διαφορετική θέα προς τους αμμόλοφους και τα μακρινά βουνά, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα € 894 ανά διανυκτέρευση. Πάντως, οι περισσότεροι ταξιδιώτες έρχονται από το Λας Βέγκας… ίσως μετά από μια νίκη στο καζίνο!

Singita Pamushana Lodge στη Zimbabwe

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Πριν από 20 χρόνια δημιουργήθηκε η ΜΚΟ Malilangwe Trust για να προστατεύσει την ομορφιά της άγριας φύσης στο National Park Gonarezhou της Ζιμπάμπουε. Σε αυτή την περιοχή χτίστηκε το ξενοδοχείο Singita Pamushana Lodge που αποτελεί το «φύλακα» περίπου 130.000 στρεμμάτων. Εκεί οι τουρίστες κάνουν μπάνιο στη γαλήνια πισίνα και ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα σπάνια και απειλούμενα άγρια ζώα, όπως είναι ο μαύρος ρινόκερος, η κοκκώδης αντιλόπη και 14 διαφορετικά είδη αετών. Οι τιμές της σουίτας ξεκινούν από € 883 ανά άτομο.

Banyan Tree στις Seychelles

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Το θέρετρο Banyan Tree στο νησί Μαχέ προσφέρει ονειρικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Intendance Bay και των πισινών που «ακολουθούν» κάθε βίλα. Με θέα τα κύματα του Ινδικού Ωκεανού, το ξενοδοχείο, που απέχει μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο του Μάχε, προσφέρει υπερπολυτελή δωμάτια στην τιμή των € 880 ανά διανυκτέρευση. Άλλωστε, ποιος δεν έχει συνδυάσει τις ονειρικές διακοπές με τη θέα, την πολυτέλεια και τη φιλοξενία των ξενοδοχείων στις Seychelles;

Nam Hai στο Vietnam

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Γεμάτο με βίλες, ιδιωτικές πισίνες, εστιατόρια και spa είναι το ξενοδοχείο Nam Hai στο Βιετνάμ που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Η ομορφιά των κήπων, το τροπικό τοπίο του θέρετρου και οι πισίνες, που φτάνουν σε βάθος τα 5 μέτρα, «κλέβουν» την προσοχή. Ίσως λίγοι να έχουν να δώσουν $840 τη βραδιά, αλλά όπως σχολιάζουν οι επισκέπτες στο Tripadvisor… η πολυτέλεια του ξενοδοχείου αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent!

Hotel du Cap EdenRoc στο Cap dAntibes (Γαλλία)

Επτά «παραδεισένιες» πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Εάν πρόκειται να ταξιδέψει κάποιος στις Κάννες και ενδιαφέρεται για παραδεισένιες διακοπές… μπορεί να μείνει στο Hotel du Cap Eden-Roc που τοποθετείται στον κόλπο των Καννών! Μια βόλτα στην πισίνα αρκεί για να παρατηρήσετε τα απέραντα σκάφη των εκατομμυριούχων που κυλούν κατά μήκος της Γαλλικής Ριβιέρας. Βέβαια, οι τιμές είναι απλησίαστες για την πλειοψηφία, καθώς ξεκινούν από τα € 830 για ένα δωμάτιο με πλούσιο πρωινό.

flowmagazine.gr
Λιάνα Γεωργουλοπούλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου