ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία και διαμαρτυρίες

ισοπαλία-και-διαμαρτυρίες-567896

Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, δυνατές κόντρες και εκρηκτική ατμόσφαιρα εξαιτίας των διαιτητικών αποφάσεων, ο Ρήγας έχασε δύο βαθμούς απέναντι στα Λευκάδια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ματής

Στο γήπεδο του Βελεστίνου, οι κυανόλευκοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες. Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Τσέτσιλας από τα Γρεβενά και οι βοηθοί του, που τίναξαν το παιχνίδι στον… αέρα με τις αποφάσεις τους, ήταν αυστηροί με τους γηπεδούχους, εχθρικοί στις αντιδράσεις τους, ενώ είπαν «όχι» σε καθαρή ανατροπή του Κουβελά στην περιοχή στο 38’. Αυτή ήταν ακόμη μία κακή διαιτησία, μετά από αυτή σε Λαμία και Τρίκαλα, με τους ανθρώπους του Ρήγα αλλά και τους φιλάθλους να «βράζουν».

Οσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, βρίσκονταν πιο συχνά στην αντίπαλη άμυνα, σε ένα 45λεπτο με πολλά νεύρα, λόγω της σπουδαιότητας του παιχνιδιού. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα του Λαμπριανίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό. Οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά, έχοντας ψυχικά αποθέματα μετά την «ψυχρολουσία» του πρώτου μέρους, με μοναδικό στόχο την ανατροπή. Στο 54’, ο Γκίκα πήρε την μπάλα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Βουραζέρη. Συγκεκριμένα, ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, με τον αμυντικό των κυανόλευκων να πηδά πιο ψηλά απ’ όλους και να σκοράρει με κεφαλιά. Όμως, δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά με τον Έξαρχο, στη μοναδική τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.

Οι Βελεστινιώτες δεν το έβαλαν… κάτω και ξανά με σκόρερ τον Βουραζέρη ισοφάρισαν στο 76’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχολίτση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στο τέλος, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τρεξίματα στα τελευταία 20 λεπτά και έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΡΗΓΑΣ:Κεφαλάς, Γουτούλης (72’ Μπλέτσας), Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκας, Αλεξίου, Μπίκας, Γκίκα (72’ Μπακάλης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μιχολίτσης (83’ Γούτσος).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ:Παπαδόπουλος, Καρατάσιος (46’ Μουρατίδης, 87’ λ.τρ. Κοκόλης), Κόλα (75’ Γιαουμπτζής), Μπρέγκου, Πρ. Μισαηλίδης, Πίτος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Π. Μισαηλίδης, Έξαρχος, Δημητριάδης.

Οι δηλώσεις του Μπακάλη

Κατά τη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, ο Λάκης Μπακάλης τόνισε:

«Εγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι είδαν ένα ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό, 4 γκολ, δύναμη, πάθος και για πρώτη φορά θα συγχαρώ τους παίκτες μου για τη δύναμη και το πάθος που είχαν στο παιχνίδι τους. Θέλαμε να κερδίσουμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις, μπήκαμε δυνατά στο δευτέρο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Μετά το 1-2 φοβηθήκαμε το παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τον τρόπο και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν είχαμε και λίγο τύχη».

Ολα α αποτελέσματα:

Μαχητής-Δωτιέας Αγιάς 1-1

Α.Ο. Κύμης-Τρίκαλα 0-0

Πυργετός- Α.Ο. Καρδίτσας 2-3

Αχιλλέας Δομοκού -Λαμία 2-3

Αμπελωνιακός- Χαλκίδα 1-2

Ρήγας Φεραίος – Λευκάδια 2-2

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι 0-3

Βαθμολογία 3ου ομίλου

1.Λαμία* 19

2.Μακροχώρι 16

3.Α.Ο Κύμης* 15

4.Λευκάδια 14

5.Τρίκαλα 13

6.Αχιλλέας Νεοκ. 13

7.Δωτιέας 12

8.Α.Ο. Καρδίτσας* 9

10.Μαχητής 8

11.Αχιλλέας Δομ.* 7

12.Νάουσα* 6

13.Αμπελωνιακός* 5

14.Χαλκίς* 4

15.Πυργετός* 0

Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη αγωνιστική (9η, 1/12)

Τρίκαλα-Λευκάδια

Μακροχώρι-Ρήγας Φεραίος

Δωτιέας- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Νάουσα -Αμπελωνιακός

Α.Ο. Καρδίτσας- Α.Ο. Κύμης

Λαμία- Πυργετός

Χαλκίς – Αχιλλέας Δομοκού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου