ΤΟΠΙΚΟ

Επιτυχίες αθλητών του Ο.Α. Μαγνησίας

επιτυχίες-αθλητών-του-ο-α-μαγνησίας-573281

Πολύ μεγάλες επιτυχίες σημειωθήκαν για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στα πλαίσια των 2 τελευταίων τουρνουά κατηγορίας Ε2 που διεξήχθησαν πρώτα σε Λαμία, Κέρκυρα, Κουφάλια (5ο Ε2) και έπειτα στην Άρτα ( 6ο Ε2).

Συγκεκριμένα στη Λαμία και στο 5ο Ε2 ο 16χρονος αθλητής του ομίλου Παρασχάκης Νικόλαος, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα που έδωσε απέναντι στο Νο1 του ταμπλό κατάφερε και πήρε την πρόκριση στο 3ο σετ, γεγονός που του έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα και έτσι συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις του μέχρι που κατέλαβε την 1ηθέση, όπως επίσης και την 2ηθέση με το Νικολούλη Κωνσταντίνο στο διπλό.

Αξιόλογη πορεία είχε και η 16χρονη αθλήτρια Παλάσκα Αναστασία η όποια κατέλαβε την 3η θέση στο μονό μετά από πολύ καλές εμφανίσεις!

Στην Κέρκυρα τώρα και στην ίδια διοργάνωση οι μικροί μας αθλητές Καρπούζα Σοφία και Μπάτσικας Μιχαήλ κατέλαβαν την 1η θέση στο διπλό πρωτάθλημα κάτω των 12 με συμπαίκτες τούς Αναγνώστου Εύα και Ρόζο Νικόλαο αντίστοιχα, επιτυχίες που δείχνουν την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι η 13χρονη αθλήτρια Τζίφα – Κρατήρα Ζωή παίζοντας καταπληκτικούς νικηφόρους αγώνες στα Κουφάλια, έφτασε στα ημιτελικά όπου και έδωσε αναμέτρηση με το Νο2 του ταμπλό χάνοντας στις λεπτομέρειες στο 3ο σετ , και έτσι κατέλαβε την 3η θέση.

Στο 6ο Ε2 που διεξήχθη στην πόλη της Άρτας, μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν για άλλη μια φορά οι αθλητές του συλλόγου παίρνοντας 2 πρωτιές στο μονό, μία 2η θέση και μία 3η.

Συγκεκριμένα η Παλάσκα Αναστασία κατέλαβε την 1η θέση στο μονό κοριτσιών κάτω των 16, τονίζοντας ότι πραγματοποίησε νίκες απέναντι σε 2 αθλήτριες που στο προηγούμενο τουρνουά είχε ηττηθεί, μετά από αμφίρροπους αγώνες που χρειάστηκε να παίξει στο 3ο σετ για να κερδίσει!

Η 2η πρωτιά ήρθε στην κατηγορία αγόρια 12 από τον αθλητή μας Ρουσμένη Αναστάσιο μετά από εξαιρετικούς αγώνες και χωρίς να απολέσει ούτε ένα σετ, που σημειώνεται ότι είναι και η μεγαλύτερή του επιτυχία !

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της στο μονό κοριτσιών κάτω των 12 επίσης πέτυχε και η Καρπούζα Σοφία η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Στην ίδια διοργάνωση ο προ αναφερθείς Παρασχάκης Νικόλαος κατέλαβε την 3η θέση, κάτι το οποίο δείχνει την γενικά καλή, σταθερή πορεία που έχει τους τελευταίους μήνες.

Τέλος, το Δ.Σ. του ΟΑ Μαγνησίας συγχαίρει τους αθλητές για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις όπως επίσης και τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Αμούτζα Ταξιάρχη και το βοηθό του και πολύ καλό αθλητή, 18χρονο Αξελό Κωνσταντίνο για την υψηλής ποιότητας προπόνηση που παρέχουν στους αθλητές του συλλόγου. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε τους προπονητές Παπαθεοδωροπούλου Ελένη και Λεύκα Δημήτριο για την εξαιρετική τους δουλειά στα τμήματα φυτωρίων και στην προαγωνιστική ομάδα, οι οποίοι συνδράμουν στην πρόοδο και εξέλιξη των μικρών, μελλοντικών μας αθλητών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου