ΤΟΠΙΚΟ

Συντήρηση σχολικών γυμναστηρίων

συντήρηση-σχολικών-γυμναστηρίων-573305

Οι προπονητές των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, εναρμονισμένοι με τη γενική φιλοσοφία του ιστορικού σωματείου της πόλης, για την άθληση των παιδιών του συλλόγου σε όσο το δυνατόν καλύτερο, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, προχώρησαν πριν από μερικές μέρες, με δική τους πρωτοβουλία, έξοδα και προσωπική εργασία, στη συντήρηση των γυμναστηρίων στα οποία προπονούνται τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ.

Συγκεκριμένα οι προπονητές του μπάσκετ, Καπουρνιώτης Μιχάλης, Σατρατζέμη Πέπη και Παπαθανασίου Ελένη ανέλαβαν το βάψιμο του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ του 2ου Λυκείου Βόλου (Άναυρος), ενώ οι προπονητές του βόλεϊ Νίκος και Νατάσα Μαλλιάρα, με τη βοήθεια του Κώστα Καραβάρα και του Δημήτρη Μάνθου, έκαναν τη διαγράμμιση του γηπέδου βόλεϊ του 1ου Γυμνασίου Βόλου (Κύπρου), καθώς και κάποιες διορθωτικές παρεμβάσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας στους στυλοβάτες του φιλέ.

Προσεχώς οι προπονητές του βόλεϊ θα προβούν στο βάψιμο του γυμναστηρίου βόλεϊ του 8ου Λυκείου (Άναυρος), στο οποίο αθλούνται τα τμήματα υποδομής και με τη συνδρομή του Δήμου Βόλου με καλαθοφόρο όχημα, θα αντικαταστήσουν τις λάμπες των προβολέων στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, στα οποία αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φωτισμού.

Ολες αυτές οι ενέργειες, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι η ελάχιστη προσφορά προς όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και προς τους γονείς τους, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το ερυθρόλευκο σωματείο για την άθληση των παιδιών τους, γιατί είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε να μην αφήσουμε τον αθλητισμό να σβήσει.

Η άψογη συνεργασία του Δήμου Βόλου και της διοίκησης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου, με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, αποτελεί εγγύηση ότι παρά τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η χώρα μας, ο αθλητισμός θα συνεχίσει να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο για όλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου