ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκούραση και Λευκάδια

ξεκούραση-και-λευκάδια-575925

Ρεπό περιελάμβανε η χθεσινή μέρα για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου

Την ευκαιρία να μαζέψουν δυνάμεις είχαν οι κυανόλευκοι, μετά την πρόκριση της περασμένης Κυριακής και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τα Λευκάδια στο Βελεστίνο.

Ο τεχνικός του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου, προκειμένου να τους έχει όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού με τα Λευκάδια την ερχόμενη Κυριακή (3 μ.μ.), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ετσι, από σήμερα, αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι, ενώ η συμμετοχή των Χατζηαθανασίου και Μπλέτσα -που δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι- θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

«Δουλεύουμε πολύ σωστά»

Συνέντευξη σε αθηναϊκή ιστοσελίδα παραχώρησε ο παίκτης του Ρήγα Φεραίου, Άλεξ Ζατσάι. Σε αυτή, αναφέρθηκε στην ανατροπή του Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα, λέγοντας πως δεν ήταν καθόλου εύκολη, ενώ τόνισε πως βάσει των εμφανίσεων, οι Βελεστινιώτες θα μπορούσαν να είχαν μαζέψει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την ανατροπή στον αγώνα Κυπέλλου:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα. Νομίζω ότι τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς επειδή ’δεν μας πήρε από κάτω’ όταν δεχθήκαμε το γκολ. Αντιθέτως, παίξαμε ακόμα καλύτερα και πιο πεισμωμένα».

Για το αν ενδιαφέρει το Ρήγα το Κύπελλο:

«Πρώτα από όλα, βλέπουμε το Κύπελλο ως ένα ταξίδι! Όσο πιο μακριά φτάσουμε, τόσο το καλύτερο. Όνειρα κάνουμε ακόμα και για κατάκτηση, όμως γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολο».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία του Ρήγα:

«Όχι! Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, με βάση τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Για τη συνέχεια:

«Είμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος και αυτό δεν το λέω… στην τύχη! Δουλεύουμε πάρα πολύ και με σωστό τρόπο σαν ομάδα, γεγονός που μου δίνει την σιγουριά πως θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη δική του απόδοση:

«Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θεωρώ ότι δεν έχω φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων μου».

Εκδρομή ετοιμάζουν τα Λευκάδια

Ως ευκαιρία για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των Λευκαδίων βλέπει τον αγώνα απέναντι στο Ρήγα η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας, που διοργανώνει εκδρομή. 

Η τιμή ανά άτομο ορίστηκε στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει τη μεταφορά, αλλά και το εισιτήριο του αγώνα. Αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση, ενώ οι φωνές όσων παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο θα ενωθούν με αυτή των Βελεστινιωτών, δίνοντας μία διαφορετική χροιά στην αναμέτρηση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου