ΤΟΠΙΚΟ

«Σάρωσε» ο Παλαιστικός

σάρωσε-ο-παλαιστικός-575989

Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η αποστολή του Παλαιστικού Αθλητικού Ομίλου Βόλου, η οποία πήρε μέρος στην πρώτη φάση του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στο κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων αθλημάτων στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, κατακτώντας πέντε μετάλλια.

Πλήθος κόσμου θαύμασαν και χειροκρότησαν την πενταμελή αποστολή του Βόλου όπου αγωνίστηκε δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Οι προπονητές της ομάδας Στάθης και Δημήτρης Τζουμπουσλής καθώς και οι αθλητές εισέπραξαν τις καλύτερες κριτικές για την τεχνική, το ήθος και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, από παλιούς αθλητές, προπονητές άλλων ομάδων και φίλους του αθλήματος.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι πρωταθλητές Ελλάδος Τζουμπουσλή Μαρκέλα που αγωνίστηκε στα 62 κιλά και ο Γεροχρήστος Χρήστος στα 66 κιλά.

Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία των 76 κιλών το νέο ταλέντο του ομίλου Σπανόπουλος Κωνσταντίνος.

Την 2η θέση στους παμπαίδες Γ΄ και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε σε ηλικία μόλις 10 ετών ο αθλητής μας Μιάμης Παναγιώτης στην κατηγορία 37 κιλών. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ευτυχίδης Απόστολος όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία των 66 κιλών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου οι γονείς οι προπονητές και οι αθλητές ευχαριστούν τους Συλλόγους καθηγητών καθώς και το Λυκειάρχη του 4ου Λυκείου Βόλου κ. Ιωαννίδη και την υποδιευθύντρια κα. Ματζώρου, καθώς και τον Λυκειάρχη του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας κ. Σαββέλίδη τον Γυμνασιάρχη Ιωλκού κ. Σπανό και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου κ. Τσελεπή Χρήστο για τη συμπαράσταση και την ηθική υποστήριξη που δείχνουν στους αθλητές μας.

Για εγγραφές στο σύλλογό μας απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6932799048 – 6976411995 και 24210-69657.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου