ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη για τον Αρη Μελισσατίκων

νίκη-για-τον-αρη-μελισσατίκων-204108
Ο Άρης Μελισσατίκων υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θανάση Παχή πήρε την εκτός έδρας φιλική νίκη με τελικό σκορ 0-2 με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ 2002 στο γήπεδο των Καλών Νερών.
Συγκεκριμένα, στο 20’ ο Άρης πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα με εύστοχη κεφαλιά του Φασούλα, ενώ στο 43’ ο Τσίρος έκανε το 0-2 με σουτ διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΑΕ 2002: Δούκας (46’ Πατρίκιος), Παπαϊωάννου (46’ Σφέτσος), Γκάλιος (75’ Τσιώμος), Σταθόπουλος, Τσιργής (50’ Κόρβας), Ζαφειρίου (60’ Παρίσης), Φιλίππου, Καραμίχαλος, Σιαμέτης, Στουμποβίκος (46’ Πότσκα), Καλαϊτζίδης.
Άρης Μελισσατίκων: Γκούρης,Πολυμέρου,Παπασακελλαρίου, Ακτσιαλής, Βούλγαρης, Γεωργούλας, Δεμίρης, Καραγιώργος, Καρατζιώλης, Καραγγέλης, Μπασδάνης Κ., Νούσιας, Σκοπελίτης, Τσιμπανάκος Ε., Τσιμπανάκος Ν., Τσίρος, Φασούλας, Χαρτοφύλακας, Γκοτσόπουλος, Γκαραγκάνης, Ίμπρα, Γκουνέλας.
Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Άρη Μελισσατίκων είναι το Σάββατο στις 6 μ.μ. με αντίπαλο τον Σαρακηνό στο γήπεδο της Δημητριάς ενώ η ΑΕ 2002 θα αγωνιστεί στο εντός έδρας φιλικό το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο γήπεδο των Καλών Νερών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου