ΤΟΠΙΚΟ

Κερδίζει κατηγορία ο Τοξότης

κερδίζει-κατηγορία-ο-τοξότης-204129

Στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΘ θα αγωνισθεί τη νέα περίοδο ο Τοξότης που πέρσι ήταν τρίτος στη Γ΄ κατηγορία.

Ο Τοξότης κερδίζει την άνοδο του (είχαν ανέβει ως πρώτος – δεύτερος Δημητριάς και Απόλλων Κροκίου), αφού η Σκόπελος αποφάσισε να μην κατέλθει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σκοπέλου, Γιώργος Κοχύλης μάλιστα παρέδωσε τα δελτία των παικτών της ομάδας στον Δήμαρχο του νησιού Γιώργο Μιχελή λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών.

Ο κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Τοξότης. Έτσι θα αγωνισθεί στη Β΄ Κατηγορία με προπονητή Θανάση Χρυσοχού και έχει ενισχυθεί και έχει και σημαντικές επιστροφές από παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως ο Παναγιώτης Μοσχούδης που επιστρέφει στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια και έχοντας παίξει σε Εθνικό, Νηλέα, Ηρακλή.

Στους ρυθμούς του νέου πρωταθλήματος η Ένωση ετοιμάζεται για την κλήρωση των αγώνων Α’ , Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί τελικά με νεότερη απόφαση την Τέταρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 19.00στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Ροζου 17 – Ερμού).

Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων έχει ορισθεί το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Σεπτεμβρίου 2012 για την Α΄- Β΄και Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Την Τέταρτη 29 Αυγούστου θα γίνει και η κλήρωση των αγώνων της α΄φάσης για το κύπελλο, ενώ η ημερομηνία έναρξης του κυπέλλου είναι 8 Σεπτεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου