ΤΟΠΙΚΟ

Εκλεισε Ρουκά και Γκοντόλο ο Ρήγας

εκλεισε-ρουκά-και-γκοντόλο-ο-ρήγας-217086

Τις πρώτες του δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου καθώς στα κυανόλευκα για την επόμενη χρονιά ντύθηκαν οι Φίλιππος Ρουκάς και Μάριος Γκοντόλος.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής μετά από την περυσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν που πραγματοποίησε κατακτώντας όλους τους στόχους.

Στη μηχανή των Βελεστινιωτών προστέθηκε από την μία ο Φίλιππος Ρουκάς ο οποίος είναι γεννημένος πριν από ακριβώς 22 χρόνια (9/8/90) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στην Δ’ Εθνική.

Ο Ρουκάς που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ κατά περίσταση έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Βόλος 2004, του Αστέρα Ριζομύλου, του Πυράσου και του Θησέα Αγριάς ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Εθνικού Βόλου στην Α’ Κατηγορία.

Ο προπονητής του Ρήγα μάλιστα έχει δουλέψει στο παρελθόν και πάλι με τον Ρουκά όταν οι δύο τους συνυπήρχαν στην ομάδα του Πυράσου και έτσι άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του γνωρίζοντας καλά την ποδοσφαιρική του αξία.

Παράλληλα η ομάδα του Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε χθες την απόκτηση και του ποδοσφαιριστή Μάριου Γκοντόλου από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1994 αγωνίζεται ως δεξιός μέσος και η ηλικία του επιτρέπει στον προπονητή της ομάδος να τον χρησιμοποιήσει σαν «μικρό» στα πλαίσια ένταξης νέων ποδοσφαιριστών στους αγώνες της Δ’ εθνικής όμως αυτό εξυπηρετεί και την προοπτική του συλλόγου να αγωνίζονται κυρίως νεαρά άτομα της περιοχής.

Τέλος, συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις της ομάδας σε καθημερινή βάση και το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 6μ.μ. στο γήπεδο του Αερινού με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου