ΤΟΠΙΚΟ

Παραμένει ο Φάλκος στο «τιμόνι»

παραμένει-ο-φάλκος-στο-τιμόνι-224426
Για δεύτερη σερί χρονιά Άνθιμος Γαζής και Στάθης Φάλκος θα πορευτούν μαζί.
Η νέα διοίκηση του Άνθιμου Γαζή με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κ. Νίκο Μητράκο έθεσε σαν πρωταρχικό στόχο της ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή – Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Στάθη Φάλκο.
Σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές και αφού έδειξαν αμοιβαία εμπιστοσύνη και υπήρχε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Στάθης Φάλκος θα έχει στο πλευρό του, άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή Θανάση Τζαφλέρη που συνεχίζει και αυτός στο πόστο του, καθώς είναι πολύ αγαπητός τόσο από τους παίχτες όσο και από την διοίκηση.
Η νέα διοίκηση έχει πιάσει δουλειά και από τις πρώτες κινήσεις δείχνει πως έχει βάλει τον πήχη ψηλά και δείχνει τις φιλοδοξίες της που δεν είναι άλλες από την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα παίζει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα αγωνίζεται πάντα για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου πάντα όμως με γνώμονα τους κανόνες του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ και της ευγενούς άμιλλας.
Οι πηλιορείτες μετά την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Κ.Θεοδώρου ήρθαν σε συμφωνία και με τους «δεινούς» σκόρερ Στάθη Γκουντινάκο και Ανανία Παντελή που ανανέωσαν και θα προσφέρουν και τη νέα σεζόν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο ισχυροποιώντας έτσι πολύ την επιθετική γραμμή.
Επίσης ανακοινώθηκαν άλλες δυο μεταγραφές και συγκεκριμένα στα ‘γαλανόλευκα’ ντύθηκαν ο 23χρονος αμυντικός μέσος Ιάσονας Λαζόπουλος που πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Πηλέα (25 συμμετοχές- 4 γκολ) καθώς και ο 17χρονος ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενος Αλέξανδρος Σιαμουρδάνης που πέρυσι αγωνίσθηκε με τα χρώματα της ΑΠΟΒ ενώ διακρίθηκε για την ταχύτητα του και τα αθλητικά του προσόντα.
Τέλος, στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και η Δημοτική Αρχή του διευρυμένου πλέον Δήμου Νοτίου Πηλίου που παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προς τον σύλλογο ενώ ορίσθηκε και η επιτροπή μεταγραφών που θα απαρτίζεται από τον υπεύθυνο μεταγραφών κ. Αρχοντάκη Στράτο (6942473340) και από τους γενικούς αρχηγούς κ.κ. Λαμπρογιώργο Δημήτρη (6945245415) και Παπαδημητρίου Δημήτρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου