Ο Ρήγας Φεραίος στη Δ’ Εθνική

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-02, 15:47:33
Ο Ρήγας Φεραίος στη Δ’ Εθνική

Ο φετινός άθλος της  ομάδας  του Βελεστίνου

Του Βασίλη Καραμπερόπουλου    

Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των μπαράζ και ο « Ρήγας Φεραίος» συγκέντρωσε σε 4 αγώνες 9 βαθμούς (3 νίκες- 1 ήττα), εξασφάλισε την άνοδό του στην Δ’ Εθνική κατηγορία, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των δύο τελευταίων αγώνων. Η φετινή πορεία του Ρήγα ήταν καταπληκτική. Πρωταθλητής της ΕΠΣΘ στην Α’ τοπική κατηγορία, κυπελλούχος στην ίδια περίοδο και τώρα άνοδος στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Μια ομάδα που σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους του Βελεστίνου για την εμφάνισή της που δικαίωσε με την απόδοσή της διοίκηση, προπονητή και φιλάθλους και δημιούργησε ελπίδες για την μελλοντική της πορεία στην κατηγορία που ανέβηκε. Και να σκεφτεί κανείς πως είναι η ομάδα με το νεότερο ρόστερ, η οποία καλά προπονημένη, παρουσιάζει ένα συγκροτημένο ακαταμάχητο σύνολο και σε κάθε νέο αγώνα γίνεται και καλύτερη. Ο «Ρήγας Φεραίος», η τρίτη καλύτερη ομάδα της Μαγνησίας αυτή την περίοδο έχει απεριόριστες δυνατότητες για κάτι καλύτερο και όλοι εδώ πιστεύουν πως θα έχει διακρίσεις και στην παραπάνω κατηγορία, στην οποία δικαίως ανέβηκε. Ο «Ρήγας Φεραίος» το καμάρι του Βελεστίνου, ανοίγονται μπροστά του ευοίωνες προοπτικές και στόχος τώρα είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα κατηγορία που προσεχώς αγωνίζεται. Για την επιτυχία του «Ρήγα Φεραίου» σημαντικά έχουν συμβάλλει η διοίκηση που αποτελείται από τον Πρόεδρο Στέργιο Καλόγηρο και τα μέλη τους Ιωάννη Μαυροκέφαλο, Σάκη Κουσκουρίδα, Βασίλη Πάσχο, Απόστολο Κακλιά και Γεώργιο Γκόμια, ο θαυμάσιος προπονητής Λάκης Μπακάλης και οι χρησιμοποιηθέντες κατά καιρούς παίκτες: Βογιατζής Δ., Βουραζέρης Ν., Γάρος Δ., Γούτσος Π., Κατσίκης Α., Κλώθος Μ., Κουβάτας Γ., Ποτόμι Κ., Μιχολίτσης Γ., Μπακάλης Σ., Μπίκας Χ., Μπουρίτας Δ., Ντόντος Β., Ντόντος Ι., Πάσχος Μ., Ρέβης Α., Ρηγίνος Δ., Σπαθής Χ., Σφυρής Ε., Τριχόπουλος Κ., Τσαντής Κ., Τσάτσος Σ., Τσουμπέκος Β., Αθανασίου Δ., Χατζής Γ., Χολέβας Δ.. Τον Δεκέμβριο ήρθαν: Μπλέτσας Αθαν., Γουτούλης Κ. και Ντόντος Ν.

Φιέστα την Κυριακή

Aύριο Κυριακή 03-06-2012 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εθνικό Στάδιο του Βελεστίνου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνουν εκδήλωση (φιέστα) βράβευσης και απονομής μεταλλίων στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα του Ρήγα Φεραίου, η οποία φέτος είχε μία εκπληκτική χρονιά, κατακτώντας τα δύο έπαθλα στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και συνεχίζοντας επιτυχώς τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης, στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί και ο επίτιμος Πρόεδρος της ομάδας του Ρήγα Φεραίου και δωρητής του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος - Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - στον οποίο θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα από το Δήμο.

Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους αθλητές θα κάνει η Δήμαρχος κυρία Ελένη Λαΐτσου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=