ΤΟΠΙΚΟ

Πεντάρα από Τοξότη… με φωνές!

πεντάρα-από-τοξότη-με-φωνές-891391

Ο Τοξότης συνέτριψε με 5-0 την Ενωση Λεχωνίων Νηλέας, η οποία όμως με ανακοίνωσή της βάλλει κατά της διαιτησίας του αγώνα. Οι παίκτες του Σάκη Χρυσοχού πέτυχαν το 1-0 στο 8’, όταν μετά από ασίστ του Κόντρα ήρθε το σουτ στην κλειστή γωνία από τον Βαλωτή, ο οποίος σκόραρε και στο 52’ με σουτ εντός περιοχής για το 4-0. Νωρίτερα, το 2-0 σημείωσε με πέναλτι ο Σκλαπάνης, που κέρδισε ο Κόντρα στο 14’ και στο 49’ ο Κωνσταντάκος πέτυχε το 3-0 με σουτ εντός περιοχής. Στο 79’ ο Ζαφειρίου πέτυχε το τελικό 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν με ανακοίνωσή τους για ανύπαρκτο πέναλτι στο 2-0 και για οφσάιντ στο 3-0, βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση εναντίον του Γ. Τασιόπουλου.

Επίσης τονίζει: «Η αξία και η ιστορία του Τοξότη δεν χρειάζεται κανέναν διαιτητή με τέτοιες αποφάσεις.

Το ότι είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να μην υπολογίζει τον ιδρώτα αυτών των ποδοσφαιριστών αφήστε μας να αγωνιστούμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια».

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ 5-0

Σκόρερ: (8’, 52’ Βαλωτής, 14’ πεν. Σκλαπάνης, 49’ Κωνσταντάκος, 79’ Ζαφειρίου)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Λάμπρου, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου (60’ Σαμαράς), Σκλαπάνης, Γιοβάννης (46’ Γιωτόπουλος), Κωνσταντάκος (60’ Σωτηρόπουλος), Βαλωτής (60’ Ζαφειρίου), Γιαννακούρας (46’ Γερακίνης), Κόντρα.

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Σταμπούλογλου (46’ Μασούρας), Πάγια, Σιδέρης, Τσουμάνης (65’ Μούτος), Γεωργίου, Ρίζος (46’ Γκογκινούδης), Αράμπογλου, Παλάντζας, Λιάκος (65’ Κουβαράς), Μαλούσι (65’ Μάρκο).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου