ΤΟΠΙΚΟ

Πέρασε νικηφόρα από το Σέσκλο και συνεχίζει ο Μαγνησιακός

πέρασε-νικηφόρα-από-το-σέσκλο-και-συνε-887093

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, ο Μαγνησιακός δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικηφόρα από το Σέσκλο, όπου παρέμεινε αήττητος και πέτυχε το 4Χ4 για την 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου, ο Βουρδάκης πέτυχε το 0-1 στο 11’ με τετ-α-τετ μετά από διαγώνια μπαλιά του Οικονόμου και ο Χριστίδης στο 20’ έκανε το 0-2

με κοντινό πλασέ σε σέντρα του Νούσια, ο οποίος θα μπορούσε να έχει σκοράρει και ο ίδιος νωρίτερα.

Στο πρώτο μέρος τετ-α-τετ του Χριστίδη απέκρουσε ο Βίτσος, με τον πρώην

τερματοφύλακα του Μαγνησιακού να λέει «όχι» σε κεφαλιά του Νούσια στο β’ μέρος, ενώ ευκαιρίες για να σκοράρουν έχασαν και οι Ροδίτης-Κέκιας.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 75ο λεπτό, όταν ο Σιάτρας ανέτρεψε τον Παγώνη που έβγαινε απέναντι από τον Γρηγοριάδη, ο οποίος τρία λεπτά μετά απέκρουσε σουτ του πολύπειρου Γκάγκα, διατηρώντας το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βουρδάκη και κεφαλιά – πάσα του Ξιώνη στο 85’, κι ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι του Καρμαγάλου στο 82’.

Στις αρχές του αγώνα και στο 5ο λεπτό, αποβλήθηκε ο προπονητής της Ακρόπολης, Βασίλης Πανόπουλος, ο οποίος αντέδρασε σε μια απόφαση του διαιτητή λέγοντας του: «Τι δίνεις ρε, τι είναι αυτά που κάνεις;».

Ακρόπολη-Μαγνησιακός 0-3

Σκόρερ: (11’ Βουρδάκης, 20’ Χριστίδης, 85’ Γαλανόπουλος)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Πούλιος, Ιμπρα (35’ λ.τρ. Αξιώτης), Στρούγγης, Κολυμήτρας, Παπούλιας (70’ Βασιλείου), Δουλάς, Γκάγκας, Παγώνης, Κουτσώνας (55’ Μ. Τσουκάλης), Χρυσαφόπουλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Σιάτρας, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Οικονόμου (46’ Ροδίτης, λ.τρ. 80’ Ξιώνης), Γαλανόπουλος, Χριστίδης (60’ Καρμάγαλος), Νούσιας (60’ Κέκιας), Τρίμης (80’ Αγιασιώτης), Βουρδάκης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου