ΤΟΠΙΚΟ

Σε Αγριά και Σέσκλο «δοκιμάζεται» το «απόλυτο»!

σε-αγριά-και-σέσκλο-δοκιμάζεται-το-861009

Εκτός έδρας θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο για την 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ η Αγία Αννα και ο Μαγνησιακός, που μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να πετύχουν το απόλυτο 3Χ3, με την Αγία Αννα μάλιστα να μην έχει δεχθεί γκολ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Μαγνησιακός μετά τις νίκες επί των Ρήγα Φεραίου, Αίαντα και ΕΛ Νηλέας θα αγωνιστεί στο Σέσκλο με την Ακρόπολη, η οποία την περασμένη αγωνιστική πέτυχε πρώτη νίκη και μαζεμένα τα πρώτα γκολ (7), ενώ έχει και προπονητή τον Βασίλη Πανόπουλο που για πολλά χρόνια ήταν στον πάγκο του Μαγνησιακού.

Η Αγία Αννα μετά τις νίκες επί Ακρόπολης, Σαρακηνού και ΦΘ Αγχιάλου θα παίξει στην Αγριά με τον Θησέα, ο οποίος επίσης την περασμένη αγωνιστική πέτυχε πρώτη νίκη, αλλά είναι και αήττητος έχοντας δυο ισοπαλίες πριν.

Εκτός από Αγία Αννα, Μαγνησιακό και Θησέα, το αήττητο διατηρεί και ο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αίαντα Σούρπης, ενώ ξεχωριστό είναι και το ματς δυο ομάδων που δεν έχουν νίκη καθώς η ΦΘ Αγχίαλος η οποία δεν έχει πετύχει και γκολ θα παίξει με τη Δήμητρα που έχει δεχτεί τα περισσότερα!

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Α’ Κατηγορία (4η αγωνιστική)

Αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Γηπ. Αγριάς (15:00):

Θησέας-Αγία Αννα

Γηπ. Σαρακηνού (15:00):

Σαρακηνός-ΑΕ 2002

Γηπ. Σέσκλου (15:00):

Ακρόπολη-Μαγνησιακός

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Γηπ. Λεχωνίων (11:00):

ΕΛ Νηλέας-Πύρασος

Γηπ. Αγχιάλου (15:00):

ΦΘ Αγχίαλος-Δήμητρα

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (15:00):

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος

Γηπ. Αλμυρού (15:00):

ΓΣ Αλμυρού-Αίας Σούρπης

2η αγωνιστική στη Β’

Στη Β’ Κατηγορία γίνεται η 2η αγωνιστική και το ματς που ξεχωρίζει αύριο Σάββατο, είναι αυτό του Αστέρα με τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς, αφού οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες, ενώ την Κυριακή δεύτερη νίκη θα διεκδικήσουν η ΑΠΟΒ υποδεχόμενη τη Δάφνη, ο Πανιώνιος ως γηπεδούχος στα Κανάλια με τον Άνθιμο Γαζή και η Σκιάθος που πάλι εκτός έδρας θα αγωνιστεί στο Στεφανοβίκειο με τον Διαγόρα.

Ακόμη, αύριο Σάββατο η Αγία Παρασκευή που ξεκίνησε με ισοπαλία εκτός έδρας θα υποδεχθεί τους Μυρμηδόνες, ενώ την Κυριακή η Σκόπελος σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας θέλει πρώτη νίκη, έχοντας αντίπαλο την ομάδα των Μικροθηβών που στην πρεμιέρα είχε ισοπαλία έδρας.

Το πρόγραμμα στην 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας:

Αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Γηπ. Αγίας Παρασκευής (15:00):

Αγία Παρασκευή-Μυρμηδόνες

Γηπ. Ριζομύλου (15:00):

Αστέρας-Ιάσων Άλλης Μεριάς

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (11:00):

Α.ΠΟ.Β.-Δάφνη

Γηπ. Σκοπέλου (11:15):

Σκόπελος-Μικροθήβες

Γηπ. Στεφανοβικείου (11:30):

Διαγόρας-Σκιάθος

Γηπ. Καναλίων (15:00):

Πανιώνιος-Άνθιμος Γαζής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου