ΤΟΠΙΚΟ

Πλούσιο θέαμα στο Βελεστίνο και χορταστική ισοπαλία

πλούσιο-θέαμα-στο-βελεστίνο-και-χορτα-872155

Ρήγας Φεραίος και ΓΣ Αλμυρού συναντήθηκαν χθες στο στάδιο Βελεστίνου, όπου οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα μετά το χορταστικό 2-2, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, έμειναν πίσω με 2-1, αλλά ισοφάρισαν στο φινάλε!

Ο ΓΣΑ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας τετ-α-τετ με τον Χειλά στο 20’, ενώ σουτ του Κοντοβά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 35’. Το σκορ άνοιξε στην επόμενη φάση, όταν στο 37’ ο Αραπίτσας εκτέλεσε φάουλ και ο Μιχόπουλος σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70’ με πλασέ του Γάρου, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και στο 86’ το 2-1, μετρώντας τέσσερα τέρματα στην προσπάθεια να πάρει και πάλι το βραβείο του πρώτου σκόρερ που κατέκτησε πέρυσι. Και τα δύο τέρματα του Γάρου, ήρθαν μετά από ασίστ του Σιόβα.

Το 2-1 όμως δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού ο ΓΣΑ κέρδισε πέναλτι στο 90’ και μετά από ανατροπή του Φώτο στο Κοντοβά. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε στο 2-2 ο Γιάννης Αραπίτσας, που έφτασε επίσης τα 4 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρήγας Φεραίος-ΓΣ Αλμυρού 2-2

Σκόρερ: (70’, 86’ Γάρος-37’ Μιχόπουλος, 90’ πεν. Αραπίτσας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο, Αποστολίδης, Βλιώρας, Γκάγκας, Γοδενόπουλος, Γιαννιός (46’ Φούκης), Πατσής, Βαϊόπουλος, Γάρος, Σιόβας, Τσιακίρης (82’ Κολυμήτρας).

ΓΣΑ: Μάνος, Οικονόμου (75’ Τσιάτσιος), Θυμιόπουλος (70’ Τσαγιανίδης), Ντόντα, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστοφορίδης (70’ Γκάμπας), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς (90’ Κόκκαλης), Χειλάς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου