ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καταιγιστική» στον Αλμυρό η Ακρόπολη, 7-1 τη Δήμητρα

καταιγιστική-στον-αλμυρό-η-ακρόπολ-920469

Η Ακρόπολη Σέσκλου ήταν καταιγιστική στο γήπεδο του Αλμυρού, όπου επικράτησε με 7-1 της Δήμητρας Ευξεινούπολης και πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος, αλλά μετά η δραστηριότητά της περιορίστηκε, με τον καιρό… να κάνει τα δικά του παιχνίδια.

Η ισχυρή καταιγίδα δεν άφησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με την έντονη βροχόπτωση να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οταν παίχθηκε ποδόσφαιρο, η Ακρόπολη προηγήθηκε στο 9’ με αριστερό πλασέ από τον Κολυμήτρα. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Παγώνης στο 15’ και από κεφαλιά του Βαρελόπουλου στο 22’ μετά από κόρνερ του Δουλά, ήρθε το 0-3. 0-4 με νέο τέρμα από κεφαλιά του Παγώνη και 0-5, που ήταν και σκορ ημιχρόνου από τον Παπούλια με σουτ.

Τον δείκτη του σκορ ανέβασε στο 0-6 ο Χρυσανθόπουλος στο 62’ με πλασέ εντός περιοχής, για να μειώσει η Δήμητρα στο 65’ με τον Γιώργο Στουρνάρα. Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε ο Παγώνης, σκοράροντας με πέναλτι στο 70’.

Δήμητρα-Ακρόπολη 1-7

Σκόρερ: (65’ Γιώργος Στουρνάρας-9’ Κολυμήτρας, 15’, 28’, 70’ πεν. Παγώνης, 22’ Βαρελόπουλος, 35’ Παπούλιας, 62’ Χρυσανθόπουλος)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπάρδας, Νικοβιώτης, Παππάς, Γκέρεμι, Παπαγεωργίου (65’ Ευαγγέλου), Πέτρος Ρούσσας (55’ Νταμιάνι), Ζαντιώτης (65’ Ευαγγ. Ρούσσας), Μπομπότης (65’ Μόσχος), Νικογιάννης, Μ. Στουρνάρας, Γ. Στουρνάρας

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Βαρελόπουλος, Πούλιος, Στρούγγης, Παπούλιας, Κολυμήτρας, Γκάγκας (46’ Αξιώτης), Ιμπρα, Παγώνης (75’ Τσιαμήτας), Δουλάς (60’ Βασιλείου), Χρυσανθόπουλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου