ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς γκολ και νικητή στην Αγχίαλο

χωρίς-γκολ-και-νικητή-στην-αγχίαλο-872219

Ο Πύρασος υποδέχθηκε τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, αλλά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κι έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Για τους γηπεδούχους σέντρα του Στεργίου στο 17’ σταμάτησε μπροστά στο τέρμα ο Ξηροκώστας, για να ακολουθήσει μακρινό σουτ από τον Μπουμπούκη, που ήλεγξε όμως ο Γκόγκος. Ακολούθως ο Φουρκιώτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, μιας και γλίστρησε στην αντίπαλη περιοχή, ενώ στον αντίποδα συρτό σουτ του Δημητρίου δεν ανησύχησε τον Τάσο που μπλόκαρε, πέφτοντας στα δεξιά.

Ο Αίαντας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχε καλές στιγμές δίχως όμως γκολ με τους Μακανίκα, Παπουτσή και Δημητρίου. Στη μεγάλη του ευκαιρία ο Πύρασος δεν μπόρεσε να σκοράρει, όταν στο 65’ ο Μπουμπούκης έκανε το γύρισμα και ο Θεοδωρόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μπροστά στο τέρμα.

Πύρασος-Αίας Σούρπης 0-0

Σκόρερ: –

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Χριστοδούλου, Μπούτλας (64’ Παπαδογεώργος), Διαμαντένιας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος (85’ Νίνος), Ροτζέριο, Φουρκιώτης, Μπουμπούκης, Στεργίου (54’ Λουκάι).

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (52’ Παπουτσής), Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Φαράντος, Μπιρτσάι, Κομπούρας (63’ Πιτσάβας), Δημητρίου, Μακανίκας (88’ Κωστούλας), Κατσαβριάς (88’ Χριστέλος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου