ΤΟΠΙΚΟ

Πρώτη νίκη για Θησέα, που επέστρεψε στην έδρα του

πρώτη-νίκη-για-θησέα-που-επέστρεψε-στη-872244

Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε η ομάδα του Θησέα Αγριάς, κερδίζοντας με 2-1 τον Σαρακηνό. Στο πρώτο του παιχνίδι στη φυσική του έδρα, ο Θησέας πήρε τους τρεις βαθμούς δίκαια, κάνοντας το 1-0 στο 40’ μετά από κόρνερ του Αλμασίδη και κεφαλιά του Αλαμάνη.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 55’ μετά από σέντρα του Τσιανάκα και ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων, που έδωσε την ευκαιρία στον Νάκα να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 17’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά, αλλά αμυνόμενος απέκρουσε στη γραμμή αντικανονικά όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, που ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη. Στην επαναφορά ακολούθησε νέα προσπάθεια του Αλαμάνη, αλλά η άμυνα έδιωξε και πάλι πάνω στη γραμμή. Το τελικό 2-1 σημείωσε ο Δημόπουλος με τρομερό σκαφτό σουτ εκτός περιοχής στο 85’.

Θησέας-Σαρακηνός 2-1

Σκόρερ: (40’ Αλαμάνης, 55’ Νάκας-85’ Δημόπουλος)

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καραμανλής, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Καραλόπουλος, Αλεξίου, Τσιανάκας (70’ Λίτσος), Κόφφας, Αλαμάνης (70’ Σιμιτζής), Νάκας (90’ Μέρο), Αλμασίδης (75’ Σακελλάρης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Ζάγκας (75’ Σύρος), Αγγελής (75’ Σκούρας), Τσάνιος, Σταματίου, Πρίφτης, Τσιάνος (75’ Μπέικος), Καλαμάτας (46’ Δημόπουλος), Κατής (70’ Μπαρλαγιάννης), Αραμπατζής, Καραγιάννης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου