ΤΟΠΙΚΟ

Με τεσσάρα ο Μαγνησιακός παραμένει στην κορυφή

με-τεσσάρα-ο-μαγνησιακός-παραμένει-στ-872253

Σημειώνοντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, ο Μαγνησιακός κέρδισε με 4-0 την ΕΛ Νηλέας το απόγευμα του Σαββάτου και πέτυχε το 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου δεν δυσκολεύθηκε απέναντι σε εκείνη του Κυριάκου Κοκκινάκη, κάνοντας το 1-0 στο 20ο λεπτό, όταν ο Βουρδάκης ανοίχτηκε από τα αριστερά και γύρισε προς τον Γαλανόπουλο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Μιχαλόπουλου, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Σιάτρα να χρίζεται σκόρερ στο 35’, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αγιασιώτη. Στο δεύτερο μέρος ο Βουρδάκης πέτυχε το 3-0 με σουτ εκτός περιοχής και συγκεκριμένα στο 62’.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σιάτρας, ο οποίος είχε προωθηθεί εκ νέου στην επίθεση μετά από κόρνερ, με την πρώτη κεφαλιά να παίρνει ο Νούσιας και να κάνει την πάσα στον σκόρερ.

Μαγνησιακός-ΕΛ Νηλέας 4-0

Σκόρερ: (20’ Γαλανόπουλος, 35’, 87’ Σιάτρας, 60’ Βουρδάκης)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης (46’ Γρηγοριάδης), Χρηστίδης, Παπαδόπουλος (46’ Λούρος), Σιάτρας, Βέρτζος (62’ Τσαπέρος), Αγιασιώτης (76’ Ζαρκαδής), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Τρίμμης, Σιώμος (46’ Νούσιας), Ζάχος

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Βαλουξής (46’ Σταμπούλογλου), Πάγια, Τσουμάνης, Σιδέρης, Γεωργίου, Μασούρας, Αράμπογλου, Παλάντζας, Λιάκος (85’ Βαϊόπουλος), Μάρκο (46’ Μαλούση)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου