ΤΟΠΙΚΟ

Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε η Αγία Αννα, 2-0 την Αγχίαλο

πιο-δύσκολα-απ-ότι-περίμενε-η-αγία-αν-872293

Η Αγία Αννα πέτυχε το 3Χ3 κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο με 2-0 την Αγχίαλο στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Η ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη είχε δύσκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, σημειώνοντας το 1-0 στο 83’ και μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδημητρίου, που έφθασε έτσι τα τέσσερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το πέναλτι καταλογίστηκε μετά από κεφαλιά του Τσελεπή, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Γούτσιου, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ζητήσει πέναλτι στο 80’ για τον ίδιο λόγο.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Τσελεπή, που σκόραρε στο 95’ μετά από αντεπίθεση και ασίστ του Παπαδημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου, η Αγχίαλος δεν είχε δεχθεί κανένα τέρμα, αλλά παραμένει χωρίς… σκόρερ, μιας και δεν έχει πετύχει κανένα τέρμα μετά από τρία παιχνίδια.

Αντίθετα η Αγία Αννα διατήρησε το μηδέν στην άμυνα μετά από τρία παιχνίδια.

Για τους φιλοξενούμενους απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους οκτώ ποδοσφαιριστές, και συγκεκριμένα οι: Δημακόπουλος, Τσάκαλος, Χολέβας, Δεμίρης, Μαγιόγλου, Αγιασλάρι, Καρατζούκου και Κιπτίου.

Αγία Αννα-Αγχίαλος 2-0

Σκόρερ: (83’ πεν. Παπαδημητρίου, 95’ Τσελεπής)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Χαλάτσης, Αλεξανδρίδης (52’ Χατζητρακόσιας), Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας, Τσιουρέλης (69’ Τσιουρέλης), Τσελεπής, Σουγκάρης (79’ Ζαρίφης), Παπαδημητρίου, Πετράκος, Κορέτα

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Ακριβούσης, Σίμος, Αποστολίδης, Γούτσιος, Γιαννούχος, Μωυσίδης (89’ Σταφυλάς), Σγατζής (84’ Λαΐνας), Πάσχος, Πρίφτη, Χαλιμούρδας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου