ΤΟΠΙΚΟ

Οδηγούν την κούρσα στην Α’ ΕΠΣΘ Αγία Άννα και Μαγνησιακός

οδηγούν-την-κούρσα-στην-α-επσθ-αγία-ά-880235

Η Αγία Αννα έστω και δύσκολα κέρδισε τον Σαρακηνό με 1-0, κάνοντας το 2 στα 2 για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ και ο Μαγνησιακός κέρδισε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, περνώντας από το γήπεδο της Σούρπης νικηφόρα. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 0-1

Τη δεύτερή της νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Αγίας Αννας, κερδίζοντας στο ντέρμπι του Σαββάτου τον Σαρακηνό με 1-0 και έτσι έφθασε τους 6 βαθμούς, αφήνοντας στους 3 τους γηπεδούχους. Για τους φιλοξενούμενους, που είχαν πετύχει έξι τέρματα στην πρεμιέρα επί της Ακρόπολης, ένα γκολ ήταν αρκετό και ήρθε από τον συνήθη ύποπτο.

Πετράκος και Σέττος συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να αφήνει την μπάλα για τον Παπαδημητρίου, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καρακασίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 στο 57’.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Τσάνιος (67’ Ζάγκας), Αγγελής, Ράπτης (46’ Σκούρας), Γιαμαλής, Πρίφτης, Δημόπουλος, Καλαμάτας (70’ Μπαρλαγιάννης), Αραμπατζής, Κατής (67’ Τσιάνος), Μπέικος (50’ Καραγιάννης)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Σαμπά, Αλεξανδρής (81’ Μαυρίδης), Καλαμίδας (81’ Παπαδήμος), Β. Κόκκας, Ρόκας, Βέργος (70’ Χατζητρακόσιας), Σέττος, Σουγκάρης, Παπαδημητρίου, Πετράκος (77’ Τσιουρέλης), Κορέτα (77’ Τσελεπής)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 0-0

Ακρόπολη και Αγχίαλος έμειναν στο 0-0 στο Σέσκλο το περασμένο Σάββατο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να μένουν στο 0-0 για δεύτερη σερί φορά.

Ιμπρα και Παγώνης έχασαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα της Ακρόπολης, ενώ ο Βίτσος κράτησε το μηδέν αρχικά στο 20’ και σε κεφαλιά του Χαλιμούρδα, στη συνέχεια στο 30’ σε κεφαλιά του Πάσχου, αλλά και στο β’ μέρος σε σουτ του Πάσχου, με τον Πρίφτι να παίρνει το ριμπάουντ και να αστοχεί.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Βαρελόπουλος, Πούλιος (70’ Αξιώτης), Στρούγγης, Κολυμήτρας, Παπούλιας, Δημητρίου, Κουτσώνας (45’ Μ. Τσουκάλης), Ιμπρα, Δουλάς, Παγώνης

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Γούτσιος, Ακριβούσης, Μωυσίδης, Σίμος, Γιαννούχος, Δημακόπουλος, Πρίφτι, Χαλιμούρδας (75’ Αγιασλλάρι), Σγατζής, Πάσχος (88’ Κιπτίου)

ΑΙΑΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0-1

Η ενδεκάδα του Μαγνησιακού στη Σούρπη

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο της Σούρπης ο Μαγνησιακός το απόγευμα του Σαββάτου, κάμπτοντας την αντίσταση του Αίαντα, που επέστρεψε στη φυσική του έδρα μετά από δύο χρόνια. Το «χρυσό» τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, όταν

ο Βουρδάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας από σέντρα του Βλάχου και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γκόγκο.

Στο β’ μέρος ο Μακανίκας πλάσαρε σε τετ-α-τετ, αλλά την μπάλα πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Βέρτζος στο 50’, για να ακολουθήσει σουτ του Δημητρίου επτά λεπτά μετά, που σταμάτησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού. Νέα δοκάρι για τον Αίαντα, είχε ο Φαράντος στο 67’, όταν μετά από σουτ σε τετ-α-τετ η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, κι ενώ είχε προηγηθεί άστοχο τετ-α-τετ του Βουρδάκη, που εξουδετέρωσε ο Γκόγκος.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Βούλγαρης (68’ Κομπούρας), Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας (83’ Χριστέλος), Στεφανής, Μπιρτσάι, Φαράντος, Νικογιάννης (17’ λ.τρ. Παπανικολόπουλος), Κατσαβριάς (68’ Παπουτσής), Δημητρίου, Μακανίκας

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης (60’ Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Αγιασιώτης (60’Κρανιάς), Βουρδάκης, Βλάχος (45’+1’ λ.τρ. Λούρος), Σιώμος (74’ Ροδίτης), Οικονόμου, Ζάχος (74’ Ξιώνης)

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 6-1

Σκοράροντας μισή ντουζίνα γκολ, η ΕΛ Νηλέας πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη υποδεχόμενη τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Το τελικό 6-1 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Ο 15χρονος Παλάτζας πέτυχε το 1-0 στο 10’ και το 2-0 ο Πάγια στο 29’, για να ακολουθήσει το 3-0 από τον Μάρκο στο 37’. Με πλασέ του Mασούρα στο 52’ γράφτηκε το 4-0 στο 52’, για να ακολουθήσει το 5-0 από τον Βαλουξή στο 68’. Ο Γιώργος Στουρνάρας μείωσε σε 5-1 στο 75’, αλλά ο Κώστογλου με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το τελικό 6-1 στο 82’.

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Πάγια, Σταμπούλογλου (65’ Σκατζούρης), Τσουμάνης (82’ Πακάκης), Μούτος, Λιάκος (60’ Κώστογλου), Αράμπογλου, Παλάτζας, Κουβαράς (65’ Βαϊόπουλος), Μάρκο (60’ Βαλουξής).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπάρδας, Μηλιώνης, Παππάς, Ξηροκώστας, Νικοβιώτης, Κακλιάς (71’ Μόσχος), Παπαγεωργίου, Π. Ρούσας (76’ Βαγγ. Ρούσας), Γ. Στουρνάρας, Νικογιάννης (80’ Χριστοδούλου), Μ. Στουρνάρας.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΕ 2002 5-1

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΓΣ Αλμυρού, κερδίζοντας με 5-1 την ΑΕ 2002. Για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν μπροστά στο κοινό τους και στο «Αθανάσιος Ραγάζος» η νίκη δεν ήρθε εύκολα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, αλλά να μένουν με παίκτη λιγότερο στη συνέχεια.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 40’ από τον πολύπειρο Κόρδα με σουτ, αλλά ο σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν και μοιραίος, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα πριν τη λήξη του α’ μέρους, κι ενώ είχε δει την πρώτη κίτρινη στον πανηγυρισμό του τέρματός του.

Στο 45’ ο Γιάννης Αραπίτσας πέτυχε το 1-1 με ψηλοκρεμαστό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Σαρρή. Στο β’ μέρος (56’) ο Κοντοβάς είδε την κίνηση του Αραπίτσα, για να σημειωθεί το 2-1 με σουτ στην κίνηση.

Το 3-1 σημείωσε ο Κόκκαλης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 71’ και το 4-1 σημείωσε ο Χριστοφορίδης στο 80’. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Καρράς στο 90’.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Μάνος, Οικονόμου (73’ Μαυρογέννης), Θυμιόπουλος (73’ Τσιάτσιος), Πλαβός, Ντόντα, Καρράς, Χριστοφορίδης, Μιχόπουλος, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (64’ Κόκκαλης).

ΑΕ 2002: Σαρρής, Σφέτσιος, Σιαμέτης, Γαλάνης, Σταθόπουλος, Βεργοζήσης (68’ Παπαϊωάννου), Προβιάς, Κόρδα, Τζοβάρας, Παρίσης, Στουμποβίκος (46’ Βέργος).

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-3

Αν και έχανε με 2-0, ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή, κερδίζοντας με 3-2 τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο.

Ο Φουρκιώτης πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Πυράσου στο 10’ και στο 29’ από ασίστ του Ροτζέριο, με την ομάδα του Βελεστίνου να μειώνει σε 2-1 με τον αρχηγό της Δημήτρη Γάρο στο 40’. Ο Σιόβας σκόραρε στο 55’ για το 2-2, για να έρθει και πάλι ο Γάρος να σημειώσει το τελικό 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο 76’. Στο 82’ ο Χότζα των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε, αλλά ο Πύρασος δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευθεί.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Μπούτλας, Χριστοδούλου, Διαμαντένιας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος (80’ Τσάμης), Ροτζέριο (80’ Ερρινάκης), Μπουμπούκης, Φουρκιώτης, Γκαραβέλας (12’ Λουκάι-80’ Καραδήμας).

ΡΗΓΑΣ: Φώτο, Αποστολίδης, Χότζα, Γκάγκας (46’ Βλιώρας), Γοδενόπουλος, Πατσής, Παπαδανιήλ, Γάρος (89’ Τσιτσικλής), Σιόβας, Φούλκης (46’ Βαϊόπουλος), Τσιακίρης.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-1

Τοξότης και Θησέας Αγριάς αναμετρήθηκαν χθες στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου με το τελικό 1-1 οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους φετινό βαθμό, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν, όπως έγινε και στην πρεμιέρα τους με τον ΓΣΑ (1-1 στο Βασδέκειο). Ο Ιωάννου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά προς τα πίσω στο 40ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκλαπάνη, με τον Τοξότη όμως να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτου με 2η κίτρινη στο 63’ έπειτα από φάουλ εκτός περιοχής. Για την ομάδα της Αγριάς σε 1-1 ισοφάρισε ο Αλαμάνης στο 74’ με πλασέ εντός περιοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάννης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Κωνσταντάκος (77’ Μαλλιαρός), Λάμπρου (46’ Βαλωτής), Γιαννακούρας (64’ Γιωτόπουλος), Μάστορας (73’ Ζαφειρίου), Κόντρα

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κουκουτής (75’ Ρακής), Καραμανλής, Καραλόπουλος, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Νάκας, Χατζησταμάτης (50’ Πολύζος), Τσιανάκας, Αλμασίδης (75’ Λίτσος), Αλαμάνης

Επόμενη (3η)

Αγία Άννα-ΦΘ Αγχίαλος

Θησέας-Σαρακηνός

Δήμητρα-Ακρόπολη

ΑΕ 2002-Τοξότης

Μαγνησιακός-ΕΛ Νηλέας

Ρήγας Φεραίος-ΓΣ Αλμυρού

Πύρασος-Αίας Σούρπης

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

  1. Aγία Αννα (7-0) 6
  2. Μαγνησιακός (4-2) 6
  3. ΓΣ Αλμυρού (6-1) 4
  4. ΕΛ Νηλέας (6-1) 4
  5. Πύρασος (7-3) 3
  6. Αίας Σούρπης (6-4) 3
  7. Σαρακηνός (3-2) 3
  8. Ρήγας Φεραίος (5-5) 3
  9. Θησέας Αγριάς (2-2) 2
  10. ΦΘ Αγχίαλος (0-0) 2
  11. Τοξότης (2-4) 1
  12. Ακρόπολη (0-6) 1
  13. Δήμητρα Ευξ/λης (4-12) 0
  14. ΑΕ 2002 (1-10) 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου