ΤΟΠΙΚΟ

Στην ιστορική συνέλευση της ΟΔΠΕ προήδρευσε ο Βολιώτης Αχ. Τσιργούλας

στην-ιστορική-συνέλευση-της-οδπε-προή-885994

Στη σημαντική και ταυτόχρονα σε μια από τις ιστορικότητες συνελεύσεις του Ανωτάτου Θεσμού της Οργανωμένης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου (ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΟΔΠΕ) συμμετείχε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας – Βόλου που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο ΣΔΠΘ ήταν παρών το Σάββατο 22-10-2022 στη συνέλευση της ΟΔΠΕ εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο του Αχιλλέα Τσιργούλα και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καμινάρη.

Οι αντιπρόσωποι των συνδέσμων, μέλη της Γενικής Συνέλευσης, τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον πρόεδρο του Βολιώτικου Συνδέσμου και καθηγητή διαιτησίας Αχ. Τσιργούλα και του ανέθεσαν την προεδρία της διαδικασίας, με πολύτιμους συνεργάτες – γραμματείς τους Δημήτρη Γούκο (ΣΕΔΠ ΗΠΕΙΡΟΥ), Μιχάλη Βοσκάκη (ΣΕΔΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) και αναπληρωματικό τον Διονύση Ζούγρα (ΣΕΔΠ ΚΟΖΑΝΗΣ).

Η ΟΔΠΕ και οι σύνδεσμοι εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες στον ΣΕΔΠ ΑΘΗΝΩΝ που για μια ακόμη φορά παραχώρησε την αίθουσα συγκεντρώσεων του για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, όπου ακούστηκαν και καταγράφηκαν αρκετές απόψεις και το σώμα πήρε τις αποφάσεις του, συνεχίζοντας δυναμικά και αισιόδοξα, τιμώντας το παρελθόν, με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον, με τη διαδικασία των εκλογών να προγραμματίζεται για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου