ΤΟΠΙΚΟ

Η δράση στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ

η-δράση-στην-πρεμιέρα-της-α-κατηγορί-888172

Πρεμιέρα μετά από δύο… αναβολές είχαμε επιτέλους το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτώβρη στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, με την Α’ Κατηγορία να κάνει ποδαρικό.

Νίκη ανατροπής για Μαγνησιακό

επί του Ρήγα Φεραίου

Ο Μαγνησιακός επικράτησε του Ρήγα Φεραίου με 3-2 στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Ο Ρήγας Φεραίος μπορεί να προηγήθηκε του Μαγνησιακού στο «Κιούπι» με κεφαλιά του Σιόβα στο 28ο λεπτό, η απάντηση όμως ήταν άμεση από τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα ο Βλάχος έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Βουρδάκη που βρήκε στο δοκάρι, με τον Σιώμο να σκοράρει με προβολή από κοντά στο 32’.

Η ομάδα του Βελεστίνου πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, αυτή τη φορά με σουτ του Πατσή από μακρινή απόσταση στο 37’, κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαγνησιακός απέδειξε γιατί θεωρείται ως ένα από τα φαβορί της φετινής σεζόν, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου, που κέρδισε ο Βουρδάκης από τον Γοδενόπουλο. Το τελικό 3-2, που έδωσε και το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 79’ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου και κεφαλιά του Βλάχου. Νωρίτερα, και στο 70ο λεπτό, είχε προηγηθεί δοκάρι σε χτύπημα φάουλ του Οικονόμου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Αγιασιώτης (91’ Ξιώνης), Βουρδάκης (91’ Τρίμμης), Βλάχος, Σιώμος (81’ Νούσιας), Οικονόμου, Ζάχος (63’ Λούρος).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο, Βαΐόπουλος (84’ Τσιτσικλής), Χότζα (84’ Χασάπης), Κολυμήτρας, Γκάγκας, Γοδενόπουλος (58’ Αποστολίδης), Γάρος (71’ Χόντος), Πατσής (71’ Φούκης), Σιόβας, Τσιακίρης, Παπαδανιήλ.

Ισοπαλία στο «Βασδέκειο» για Θησέα και ΓΣΑ

Θησέας Αγριάς και ΓΣ Αλμυρού σε ένα παιχνίδι με άρωμα Γ’ Εθνικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη».

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 21ο λεπτό ο Καραλόπουλος νίκησε με σουτ τον τερματοφύλακα του ΓΣΑ Κοντογεωργάκη, που στη συνέχεια είπε όχι σε νέο σουτ του Χατζησταμάτη, αποτρέποντας το 2-0. Ο πολύπειρος Καρράς εκτέλεσε φάουλ για τον ΓΣΑ στο 37’ με τον Γιάννη Αραπίτσα να σκοράρει με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού στο β’ μέρος δύο φορές ο Τσιανάκας και μία ο Λίτσος δεν μπόρεσαν να δώσουν προβάδισμα στον Θησέα, αλλά ούτε και ο Μπένος στη συνέχεια, που είδε τον Κεφαλά να αποκρούει το πλασέ που έκανε στο 83’.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Αλμασίδης (80 Λίτσος), Κουκουτής, Καραλόπουλος, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Πολύζος (75’ Κατσιγιάννης), Χατζησταμάτης, Αλαμάνης, Νάκας, Τσιανάκας (65’ Σιμιτσής).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Χριστοφορίδης, Θυμιόπουλος (70’ Τσιαγιανίδης), Πλαβός, Ντόντα, Μιχόπουλος (86’ Λάμπος), Καρράς, Χειλάς (75’ Μπένος), Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας.

Με πρωταγωνιστή τον Αγγελή ο Σαρακηνός

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε με 3-1 του Τοξότη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι ροσονέρι προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Μπέικου στο 24’ μετά από σέντρα του Αγγελή και ο Κατής πέτυχε το 2-0 από το ύψος του πέναλτι με αριστερό πλασέ στο 33’, έπειτα από νέα σέντρα του Αγγελή. Ο Τοξότης μείωσε σε 2-1 με τον Κωνσταντάκο στο 65’, αλλά ο Τσιάνος πέτυχε το τελικό 3-1 στο 70’ με διαγώνιο σουτ. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Σκλαπάνης στο δεύτερο μέρος και στο 54’, που θα μπορούσε να έχει φέρει το σκορ στα ίσια.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Τσάνιος, Αγγελής, Γιαμαλής (73’ Σκούρας), Ράπτης, Πρίφτης, Μπέικος (73’ Μπαρλαγιάννης), Καλαμάτας, Κατής (67’ Τσιάνος), Αραμπατζής (46’ Δημόπουλος), Καραγιάννης (83’ Θεοδωρίδης).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Ιωάννου, Νταγκούλης (46’ Παναγιώτου), Σούδης, Σκλαπάνης, Κόντρα, Μάστορας, Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Γιαννακούρας (75’ Σωτηρόπουλος)

Μισή ντουζίνα γκολ για Αγία Αννα

Κάνοντας πρεμιέρα στο Π. Μαγουλάς, η Αγία Αννα δεν συνάντησε δυσκολία, κερδίζοντας με 6-0 την Ακρόπολη Σέσκλου. Σέττος στο 26’, Κορέτα στο 31’ και Παπαδημητρίου στο 39’ πέτυχαν τα τρία πρώτα τέρματα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με τον Σέττο να σκοράρει εκ νέου στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους για το 4-0. Παπαδημητρίου στο 49’ και Παπαδήμος στο 52’ ολοκλήρωσαν το σκορ που έφτασε το 6-0.

Για τους φιλοξενούμενους, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πανόπουλου, που επέστρεψε μετά από χρόνια στους πάγκους, αγωνίστηκε ως αλλαγή ο 14χρονος Χρήστος Τσιαμήτας του Αθανασίου, κάνοντας ντεμπούτο.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Σάμπα, Βέργος (54’ Τσιουρέλης), Παπαδήμος, Χολέβας (46’ Αλεξανδρίδης), Ρόκας (54’ Β. Κόκκας), Πατσής, Σέττος (62’ Π. Κόκκας), Σουγκάρης, Παπαδημητρίου (62’ Ζαρίφης), Αλεξανδρής, Κορέτα

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βλαχόπουλος, Βαρελόπουλος, Ιμπρα, Παπούλιας, Στρούγγης, Κ. Κολυμήτρας, Πούλιος, Δημητρίου, Κουσιώνας, Παγώνης (80’ Τσιαμήτας), Αξιώτης (60’ Δουλάς).

«Πεντάμορφος» ο Πύρασος

Με τον Τάσο Μπουμπούκη να σκοράρει τρεις φορές και τον Ροτζέριο Μάρτινς να έχει τρεις ασίστ, ο Πύρασος δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει με 5-0 την ΑΕ 2002 στα Καλά Νερά.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Γκαραβέλας μετά από ασίστ του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Ο Μπουμπούκης ανέλαβε δράση στη συνέχεια σημειώνοντας χατ-τρικ με τέρματα στο 60ο, 73ο και 85ο λεπτό, ενώ στο 80’ ο Φουρκιώτης είχε πετύχει το 0-4.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος (75’ Παπαϊωάννου), Σταθόπουλος, Προβιάς, Σιαμέτης, Βεργοζήσης (80’ Κιόσια), Γαλάνης, Τζοβάρας, Παρίσης, Μούσιας, Στουμποβίκος (60’ Βέργος).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Μπούτλας, Χριστοδούλου, Διαμαντένιας, Τσάμης, Τσιότρας, Γκαραβέλας, Θεοδωρόπουλος (81’ Σταντζούρης), Λουκάι (70’ Φουρκιώτης), Ροτζέριο (85’ Ματζαβίνος), Μπουμπούκης.

Εννιά γκολ στο Δήμητρα-Αίας

Σε αγώνα που θύμιζε πόλο, ο Αίας Σούρπης κέρδισε με 6-3 τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο Εθνικό στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος». Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά το πρώτο μέρος κύλησε σαν σε προπόνηση, σκοράροντας πέντε φορές έναντι μίας των γηπεδούχων.

Ο Δημητρίου σκόραρε τρεις φορές (7’-35-38’) και από μία οι Κομπούρας στο 10’ και Μπιρμπίλης στο 27’ για τον Αίαντα, που προηγήθηκε με 5-0, με τη Δήμητρα να μειώνει σε 1-5 στο 42’ με κεφαλιά του νεαρού Μιχάλη Στουρνάρα. Ο Γιάννης Στουρνάρας μείωσε ακόμη περισσότερο, κάνοντας το 2-5 στο 50’, ενώ ο Μιχάλης Στουρνάρας σκόραρε και πάλι

αυτή τη φορά με πέναλτι για το 3-5 στο 76’. Το τελικό 3-6 διαμόρφωσε ο Δημητρίου, συμπληρώνοντας το καρέ, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος ο Φαράντος αστόχησε σε πέναλτι, με τον Μπάρδα να αποκρούει στο 18’.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπάρδας, Μηλιώνης (71’ Μόσχος), Παππάς (90’ Χριστοδούλου), Νικοβιώτης, Παπαγεωργίου (60’ Π. Ρούσας), Κακλιάς, Ξηροκώστας, Μπομπότης (90’ Τζιοβάρας), Μ. Στουρνάρας, Νικογιάννης, Γ. Στουρνάρας (90’ Ευαγγ. Ρούσας).

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Χουλιαράς (46’ Γκιόκα), Κατσαβριάς, Χριστέλλος (65’ Ξηροκώστας), Μπιρμπίλης (46’ Ντούρας), Φαράντος (46’ Νικογιάννης), Μπιρτσάι, Κομπούρας, Δημητρίου, Παπουτσής, Βούλγαρης

Παρέμειναν στο μηδέν Αγχίαλος και ΕΛ Νηλέας

Στο 0-0 έμειναν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Αγχιάλου και της ΕΛ Νηλέα. Πάσχος δύο φορές και από μία οι Δεμίρης και Χολέβας, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Μιχαλόπουλο των φιλοξενούμενων, για τους οποίους οι Παλάντζας και Λιάκος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο β’ μέρος με σουτ από το ύψος της περιοχής και εκτέλεση φάουλ αντίστοιχα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Ακριβούσης, Χολέβας, Γούτσιος, Γιαννούκος, Δημακόπουλος, Τσάκαλος (35’ λ.τρ. Μωυσίδης), Σίμος, Δεμίρης (35’ λ.τρ. Πρίφτι), Πάσχος, Χαλιμούρδας (70’ Σγατζής)

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Βαλουξής (46’ Μούτος), Σιδέρης, Τσουμάνης, Πάγια, Τσαφούτας (65’ Σταμπούλογλου), Αράμπογλου, Παλάντζας (85’ Κώστογλου), Κουβαράς (46’ Λιάκος), Μαλούσι (46’ Μάρκο)

Αποτελέσματα (1η)

Σαρακηνός-Τοξότης 3-1

Θησέας Αγριάς-ΓΣ Αλμυρού 1-1

Μαγνησιακός-Ρήγας Φεραίος 3-2

ΑΕ 2002-Πύρασος 0-5

ΦΘ Αγχίαλος-ΕΛ Νηλέας 0-0

Δήμητρα-Αίας Σούρπης 3-6

Αγία Αννα-Ακρόπολη 6-0

Επόμενη (2η)

Σαρακηνός-Αγία Άννα

Ακρόπολη-ΦΘ Αγχίαλος

Τοξότης-Θησέας

ΕΛ Νηλέας-Δήμητρα

ΓΣ Αλμυρού-ΑΕ 2002

Αίας Σούρπης-Μαγνησιακός

Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου