ΤΟΠΙΚΟ

Ανακοινώσεις Μαγνησιακού και Ρήγα Φεραίου για την έναρξη

ανακοινώσεις-μαγνησιακού-και-ρήγα-φε-890668

Ανακοινώσεις εξέδωσαν Μαγνησιακός και Ρήγας Φεραίος ενόψει της έναρξης της Α’ ΕΠΣΘ, με τη μεταξύ τους μονομαχία να δεσπόζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μαγνησιακός αναφέρει: «Το Σάββατο, η ομάδα μας ξεκινάει τη νέα της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Μετά από την – και λόγω πανδημίας – παραμονή στη Β’ κατηγορία, φέτος μπαίνουμε στη μάχη, με διάθεση και όνειρα για ακόμα καλύτερες ημέρες για τον Σύλλογο.

Με την ευκαιρία της ενάρξεως των επισήμων υποχρεώσεων, ευχόμαστε σε αξιωματούχους, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους όλων των ομάδων καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και ευόδωση των προσπαθειών τους, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και τον σεβασμό προς όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό».

Ο Ρήγας Φεραίος από τη μεριά του τονίζει: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Ρήγας Φεραίος κάνει πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κόντρα στον Μαγνησιακό, στο ομώνυμο γήπεδο, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 16:00.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους παίκτες καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να αγωνίζονται πάντα στο πλαίσιο του «fair play». Εύχονται επίσης στους διαιτητές να είναι δίκαιοι, ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, που μέσα στις δύσκολες κοινωνικά συνθήκες βρίσκουν τον τρόπο να στέκονται αρωγοί σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους φιλάθλους, που όποτε καλούνται να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα (αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, συμμετέχοντας σε λαχειοφόρες αγορές κλπ), είναι πάντα πρόθυμοι και συντελούν έτσι στην προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό το «κύτταρο» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι να χαίρονται οι οικογένειες να πηγαίνουν στο γήπεδο και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες. Γιατί για το Βελεστίνο ο Ρήγας είναι πολιτισμός και το ποδόσφαιρο γιορτή!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου