ΤΟΠΙΚΟ

Ορίζει τους αγώνες της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική η ΕΠΣΘ  

ορίζει-τους-αγώνες-της-πρεμιέρας-στην-890305

Σε θέση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής πιστεύει ότι είναι η ΕΠΣΘ, γι’ αυτό και αύριο Τετάρτη έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει το πρόγραμμα της πρεμιέρας της εν λόγω κατηγορίας. Ωστόσο, στην ανακοίνωση θα σημειώνεται ότι το πρόγραμμα γνωστοποιείται με την επιφύλαξη των αποφάσεων της ΕΠΟ στη μεθαυριανή Γενική Συνέλευση.

Όλοι πάντως ελπίζουν βάσιμα πως η Α’ ΕΠΣΘ θα αρχίσει κανονικά, καθώς από τη μια έχουν ήδη ενταχθεί στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φέτος οκτώ σωματεία και έξι βρίσκονται σε διαδικασία επανϋποβολής των αιτήσεών τους κατά τα προβλεπόμενα στη σχετική υπουργική απόφαση, έχοντας τη δυνατότητα θεραπείας των πλημμελειών τους, δηλαδή διόρθωσης των όποιων λαθών στην αποστολή εγγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος οι σύλλογοι έχουν τέσσερις φορές τη δυνατότητα να στείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα μέχρι τις 30/11 και εφόσον θα έχουν υποβάλει αίτημα ένταξης έως τις 30/9.

Η Αγία Αννα κατάφερε να μπει στο Μητρώο χθες και ο Σαρακηνός σήμερα, ενώ εγγεγραμμένοι είναι και οι σύλλογοι Αίας Σούρπης (από τις 23/9), Μαγνησιακός (22/9), Γ.Σ. Αλμυρού (από τις 17/8), Πύρασος (3/8), Ρήγας Φεραίος (από τις 30/6), Δήμητρα (από τις 18/5/22).

Ακόμη στο Μητρώο είναι από πέρσι οι Ακρόπολη, Αγχίαλος, Ε.Λ. Νηλέας, Θησέας, Α.Ε. 2002, Τοξότης, που έχουν αξιοποιήσει τη δυνατότητα θεραπείας, όπως τονίστηκε, ωστόσο ορίζεται ξεκάθαρα από τη Γ.Γ. Αθλητισμού ότι σε όσα σωματεία δεν εμφανίζεται η φετινή ημερομηνία ένταξής τους στη σχετική λίστα που δημοσιεύεται στο επίσημο σάιτ, είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο τουλάχιστον μέχρι και τις 31/12/2022.

Επομένως, η ΕΠΣΘ είναι καλυμμένη και για τις 14 ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ και αύριο θα κάνει γνωστό το πρόγραμμα της πρεμιέρας υπό την αίρεση φυσικά ότι η ΕΠΟ την προσεχή Παρασκευή δεν θα λάβει απόφαση αναστολής των πρωταθλημάτων, μετά και τη δήλωση Αυγενάκη ότι ετοιμάζει τροπολογία, με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στα πρωταθλήματα και χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για τα σωματεία που έχουν κάνει αίτηση εγγραφής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου