ΤΟΠΙΚΑ

Από την Αγία Αννα στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Μπάντης

από-την-αγία-αννα-στον-ολυμπιακό-πειρα-864080

Μετά τους Κωστούλα Κωνσταντίνο και Κωστούλα Χαράλαμπο, η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας έδωσε κι άλλον παίκτη στον Ολυμπιακό, ανακοινώνοντας τη μεταγραφή του 14χρονου Γιώργου Μπάντη στους ερυθρόλευκους του Πειραιά, ενώ είχε προηγηθεί η μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι του Κρομμύδα στον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που μέσα στις επόμενες μέρες θα ενταχθούν και οκτώ ποδοσφαιριστές στην Κ15 του Βόλου ΝΠΣ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Μπάντη Γιώργου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς.

Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στη σχολή μας από την ηλικία των 8 ετών και ακολούθησε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Ο Γιώργος διακρίνεται για την ευφυΐα του, την τεχνική του κατάρτιση, το ήθος του και τα σωματικά του προσόντα.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου καθώς επίσης και των προπονητών της σχολής, που συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Η επίτευξη της μεταγραφής αυτής συνιστά επίσης αναγνώριση της προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που οδήγησε μια ακόμη μεγάλη ΠΑΕ να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τη σχολή μας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι πάντα υγιής και με πολλή δουλειά να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Εμείς θα είμαστε δίπλα του καθώς για πάντα θα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Αγίας Άννας!».

*Στη φωτογραφία από αριστερά εικονίζονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο Γιάννης Σίμος, πρόεδρος της Αγίας Αννας, ο Γιώργος Κοκολάκης, σκάουτερ του Ολυμπιακού, οι προπονητές της Αγίας Αννας, Σεραφείμ και Κώστας Τσιουρέλης, ο Ζοσέ Ανιγκό, διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, η μητέρα του ποδοσφαιριστή Εύα, ο Γιώργος Μπάντης, η αδερφή του Μαρία-Ειρήνη και ο πατέρας του Χρήστος.

Ο Γιώργος Μπάντης με τη φανέλα του Ολυμπιακού Π.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου