ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίασε χορηγούς και επιστημονικούς συνεργάτες η Αγία Αννα

παρουσίασε-χορηγούς-και-επιστημονικ-866968

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (17/9) στο Olimpico Sport Club, προκειμένου να παρουσιαστούν οι χορηγοί και οι επιστημονικοί συνεργάτες της σχολής ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα».

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο κ. Γιάννης Σίμος, πρόεδρος του συλλόγου, τους ευχαρίστησε που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ευχόμενος να είναι μαζί για πολλά χρόνια στην «οικογένεια» της Αγίας Αννας.

Παράλληλα, τόνισε ότι για πρώτη φορά μπήκε χορηγός στις στολές κι αυτός είναι η εταιρεία Stevitup του κ. Γιάννη Πολύζου.

Ο τελευταίος ανέφερε: «Είμαστε μία τοπική επιχείρηση και δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τροφίμων με προϊόντα στέβια. Εχοντας δει τη δουλειά που κάνουν στην Αγία Αννα και πως η σχολή προάγει κάποιες υγιείς αξίες, αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος που τόνισε ότι η Αγία Αννα έχει καταλάβει ακριβώς τι έτσι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στήνοντας την ακαδημία της, και συνεχάρη τους χορηγούς, προσθέτοντας ότι είναι ευχής έργον να υπάρχουν, για να στηρίζουν τα σωματεία να επιβιώσουν.

Ο Παναγιώτης Μπαλαμούτης, εκπρόσωπος στον Βόλος της Makron, που ντύνει τους αθλητές της σχολής τα τελευταία πέντε χρόνια, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος ως εταιρεία συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας, η οποία προσφέρει ένα πολύ υψηλό πακέτο προδιαγραφών και το λέω εκ πείρας, γιατί δούλευα πέντε χρόνια ως προπονητής εδώ σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

Στο κομμάτι των multi brand η Αγία Αννα συνεργάζεται με την εταιρεία Zacret, ο εκπρόσωπος της οποίας Φάνης Αλεξανδρής δήλωσε: «Στα 47 χρόνια λειτουργίας μας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποιες αξίες, που τις βρήκαμε και στη συνεργασία μας με την Αγία Αννα, και ενδεικτικά αναφέρω το ήθος, την ομαδικότητα και την οργάνωση. Η Αγία Αννα έχει ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη και ψάχνουμε και σε άλλες πόλεις να βρούμε τέτοιες συνεργασίες».

Επιστημονικό συνεργάτη της σχολής αποτελεί η Γενική Κλινική Ανασσα, την οποία εκπροσώπησε ο κ. Σωτήρης Ντούμας, που είπε: «Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, αισθανόμαστε μέλη της οικογένειας της Αγίας Αννας. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως η ΑΝΑΣΣΑ, υπηρετώντας το αγαθό της υγείας, αγκαλιάζει τις προσπάθειες τόσο των διοικούντων όσο και των μικρών αθλητών στο έργο τους. Θέλουμε μ’ αυτόν τον τρόπο να αποδείξουμε ότι είμαστε δίπλα στους αθλητές και πρεσβεύουμε όλα τα ιδεώδη του αθλητισμού. Αυτή η στήριξη είναι ουσιαστικά μία προσφορά τιμής προς το μέλλον του τόπου μας, που είναι τα νέα παιδιά, στα οποία στηρίζουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Είναι χαρά που συμβάλλουμε, ώστε οι άνθρωποι της Αγίας Αννας να κατακτήσουν τις δικές τους κορυφές».

Ο κ. Σίμος καλωσόρισε για πρώτη χρονιά το Met Lab από τον χώρο της εργοφυσιολογίας και της διατροφής του κ. Βαγγέλη Νάκα, ο οποίος στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για μία συνεργασία, που έχει την ελπίδα ότι θα είναι καταλυτική για την Αγία Αννα, υποβάλλοντας τα παιδιά της σχολής σε εργομετρικές αξιολογήσεις.

Την έκπληξη της συνέντευξης Τύπου αποτέλεσε η παρουσία του Κώστα Τσότσου, του ιδιοκτήτη του Football Hall στη Λάρισα, που είναι το πρώτο στην Ελλάδα πρότυπο κέντρο προπόνησης, που βασίζεται στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη. Ο κ. Τσότσος υποστήριξε ότι ο αθλητισμός έχει την ανάγκη της τεχνολογίας και πως το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα της συνεργασίας και στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Το παρών έδωσαν και η διατροφολόγος Σοφία Σαμίου, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της Αγίας Αννας, Βασίλης Μπακαλιάνος.

Η Σοφία Σαμίου

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις.

Τον Παναγιώτη Μπαλαμούτη τίμησε ο προπονητής της σχολής, Κώστας Τσιουρέλης

Τον Γιάννη Πολύζο τίμησε ο Βασίλης Μπακαλιάνος (σ.σ. έχει δυο παιδιά στη σχολή, τα οποία, όπως είπε, έμαθαν τι σημαίνει οικογένεια μέσα στην Αγία Αννα)

Τον Μίλτο Καλόγηρο βράβευσε ο Γιάννης Σίμος

Τον Κώστα Τσότσο βράβευσε ο προπονητής της σχολής και της πρώτης ομάδας, Νίκος Αθανασιάδης

Τον Βαγγέλη Νάκα τίμησε ο γιος του Γιάννη Σίμου, Νίκος

Τον Φάνη Αλεξανδρή ο προπονητής της σχολής και παίκτης της πρώτης ομάδας, Σεραφείμ Τσιουρέλης

Τον Σωτήρη Ντούμα βράβευσε ο Γιάννης Σίμος

Από αριστερά οι Βασίλης Μπακαλιάνος, Παναγιώτης Μπαλαμούτης, Σοφία Σαμίου, Βαγγέλης Νάκας, Σωτήρης Ντούμας, Γιάννης Πολύζος, Μίλτος Καλόγηρος, Κώστας Τσότσος και Φάνης Αλεξανδρής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου