ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις μεταγραφές για τον Διαγόρα

τρεις-μεταγραφές-για-τον-διαγόρα-876175

Ντένις Σιαμέτης, Νίκος Ψάρρας και Οδυσσέας Βαλαρούτσος αποκτήθηκαν από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τη διαμόρφωση του ρόστερ:

«Η Διοίκηση του Διαγόρα γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό ότι: αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Μητρώου της ΓΓΑ, η ομάδα είναι εγγεγραμμένη εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζει να επικαιροποιεί τα στοιχεία της.

Η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλου συνεχίζεται εντατικά, έχοντας ήδη δώσει δύο επιτυχή φιλικά παιχνίδια.

Από την περσινή ομάδα συνεχίζουν και φέτος τα παιδιά που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα, οι Σπύρος Καραπλιάγγος, Νίκος Καρατζιώλης και Κώστας Καραπλιάγγος.

Επίσης συνεχίζουν οι έμπειροι Κώστας Γκαμαλέτσος, Γιώργος Τζίκας και Γιώργος Παρασκευάς, ο Γιώργος Σεγδίτσας και τα νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου (Ζήσης Αγγελίδης, Πάνος Ντάφος, Μιχάλης Ντάφος, Κων/νος Λουφόπουλος, Γιάννης Βλάχος, Αποστ. Μαλάμος, Χρήστος Γιαννούχος Νέλλυ Αγγαλίου, Βασίλης Λουφόπουλος και Κων/νος Γιαννούχος).

Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη τριών ακόμη έμπειρων παιδιών που θα ενισχύσουν την ομάδα. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Ντένις Σιαμέτη από τον Αστέρα Ριζομύλου, τον αμυντικό Νίκο Ψάρρα από την Αναγέννηση Αρμενίου και τον μέσο Οδυσσέα Βαλαρούτσο από τη Δάφνη.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής ομάδας θα συνεχιστεί. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να χαρούμε το ποδόσφαιρο όλοι μαζί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου