ΤΟΠΙΚΑ

Οι … κουμπάροι στον Ρήγα Φεραίο

οι-κουμπάροι-στον-ρήγα-φεραίο-876217
Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, ο Ρήγας Φεραίος ενισχύθηκε με δύο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς, τον Σπύρο Γκάγκα του Κωνσταντίνου, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια και ο οποίος έκανε προετοιμασία με την Ακρόπολη, και τον Τάσο Κολυμήτρα, που για χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Σέσκλου.
Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “Ενισχύεται η άμυνα του Ρήγα!
Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος, αφού ήρθε σε συμφωνία με δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, τον Τάσο Κολυμήτρα και το Σπύρο Γκάγκα.
Οι δύο στόπερ, παιδικοί φίλοι και κουμπάροι, γνωρίζουν καλά το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Ο Τάσος Κολυμήτρας, γέννημα θρέμμα Σέσκλου, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακρόπολη, την οποία υπηρέτησε πιστά για 18 συναπτά χρόνια, αποτελώντας σημαία για την ομάδα.
Ο Σπύρος Γκάγκας πρόκειται να είναι ξανά ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ρήγα στο φετινό ρόστερ!
Ένας εκ των πρωτεργατών των επιτυχιών της ομάδας μας στα χρόνια της Γ’ Εθνικής επιστρέφει στο Βελεστίνο.
Ο έμπειρος σέντερ μπακ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 στη γενέτειρά του την Ακρόπολη Σέσκλου, το 2008 πήγε για σπουδές στις Σέρρες όπου φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Πανσερραϊκού αλλά και του Οδυσσέα Αναγέννησης και επέστρεψε στη Μαγνησία το 2015 παίζοντας για μία χρονιά στον Πύρασο.
Το καλοκαίρι του ’15 ήρθε στο Βελεστίνο και έμεινε στο Ρήγα Φεραίο για τέσσερα χρόνια. Επέστρεψε στην Ακρόπολη για μια σεζόν και έπειτα πήγε στην Αγριά και στον Θησέα μέχρι το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου