ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά στα Τρίκαλα για την Κ12 της Αγίας Αννας

πρωτιά-στα-τρίκαλα-για-την-κ12-της-αγίας-877703

Την πρώτη θέση στο Legends 2004 Youth Cup στο Στάδιο των Τρικάλων πήρε η Κ12 της Αγίας Αννας, ενώ οι πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κάποιους από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και να φωτογραφηθούν μαζί τους, όπως και ο προπονητής τους, Νίκος Αθανασιάδης, και ο υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου και πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Σίμος.

Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας (Κ12) συμμετείχε στο «Legends 2004 Youth Cup», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Οι αθλητές μας γνώρισαν και συνομίλησαν με τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Νταμπίζα Νίκο, Δέλλα Τραϊανό, Καραγκούνη Γιώργο, Μπασινά Άγγελο, Κατεργιαννάκη Φάνη και Φύσσα Τάκη. Το mentoring της ομάδας μας ανέλαβαν οι κύριοι Δέλλας και Φύσσας, οι οποίοι μοιράστηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου με τους μικρούς μας αθλητές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας κατέλαβε την 1η θέση, έχοντας νικήσει στην φάση των ομίλων την Olympic FA Λάρισας, τη Νίκη Βόλου και τη Δήμητρα Τρικάλων, ενώ στον τελικό επικράτησε της ΑΕΛ.

Ευχαριστούμε τους Legends 2004 για την τιμητική πρόσκληση καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές τους».

Το ίδιο τμήμα (Κ12) να σημειωθεί ότι θα πάρει μέρος μετά από σχετική πρόσκληση στο τουρνουά Elite Neon Cup στο Βελιγράδι στις 28-30 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι η Παρτίζαν, η Γιουβέντους, η ΑΕΚ Λάρνακας κ.α.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία της ομάδας στο τουρνουά των Τρικάλων:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου