ΤΟΠΙΚΟ

Αποτελέσματα και σκόρερ σε φιλικά ομάδων της ΕΠΣΘ το Σάββατο

αποτελέσματα-και-σκόρερ-σε-φιλικά-ομά-881418

Συνέχισαν τα φιλικά προετοιμασίας οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο (10/9).

Ο Αίας στη Σούρπη εγκαινίασε τον νέο χλοοτάπητα και ξαναμπήκε στη φυσική του έδρα μετά από δύο χρόνια, υποδεχόμενος τον Μαγνησιακό, με το τελικό σκορ να είναι το ισόπαλο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 στο πρώτο μέρος με τα τέρματα των Βουρδάκη και Βλάχου μετά από ισάριθμες ασίστ του Σιώμου, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τα γκολ των Βούλγαρη (με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπιρτσάι) και του Μακανίκα (με πλασέ στην κίνηση μετά από ωραία κάθετη πάσα του Παπανικολόπουλου).

Στην Αγριά ο Θησέας επιβλήθηκε με 5-0 της Α.Ε. 2002 στην Αγριά. Καραμανλής, Κατσιγιάννης, Τσιανάκας, Αλαμάνης και Σιμιτζής ήταν κατά σειρά οι σκόρερ των γηπεδούχων, που στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 3-0. Να σημειωθεί ότι στην έναρξη της φιλικής αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του Δημήτρη Κόφφα, προπονητή του Θησέα.

Στο Βελεστίνο εντυπωσιακός ήταν ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στην Ακρόπολη, την οποία και συνέτριψε με 7-0. Τα δύο πρώτα γκολ έβαλε ο Σιόβας και ακολούθησαν έως το ημίχρονο άλλα δύο από Γάρο και Τσιακίρη. Στην επανάληψη ξαναβρήκε δίχτυα ο Γάρος για το 5-0, για να έρθουν οι «μικροί» Χασάπης και Τσιτσικλής να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

O Σκλαπάνης ήταν αυτός που με εύστοχο σουτ εκτός περιοχής στο 35’ έδωσε τη φιλική νίκη με 0-1 στον Τοξότη επί του Γ.Σ. Αλμυρού.

Με δύο γκολ του Δημόπουλου, ένα του Γκλαβίνη και ένα του Ντανογκό ο Σαρακηνός κέρδισε με 4-0 στο γήπεδό του τη Δάφνη, που φέτος υποβιβάστηκε στη Β’ ΕΠΣΘ, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο.

Σήμερα Κυριακή (11/9) στις 17.00 στο Ολίμπικο η Αγία Αννα θα υποδεχθεί τον Πύρασο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου