ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε τερματοφύλακα & έδωσε παίκτη στον Βόλο ο Πανιώνιος

πήρε-τερματοφύλακα-έδωσε-παίκτη-στο-882114
Πήρε τον τερματοφύλακα Γιώργο Μπαλιού από τον Ανθιμο Γαζή και έδωσε τον 17χρονο Νίκο Νικούδη στην Κ19 του Βόλου ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας.
Η ανακοίνωση:
“Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου συνεχίζουν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Οι κυανέρυθροι απέκτησαν τον 24χρονο τερματοφυλακα Γιώργο Μπαλιού, που υπερασπίστηκε μέχρι πρότινος την εστία του Άνθιμου Γαζή.
Οι διοικούντες του Πανιωνίου καλωσορίζουν τον Γιώργο Μπαλιού στην κυανέρυθρη οικογένεια και του εύχονται μία υγιή επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.
Επίσης η κυανέρυθρη ομάδα της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε μία προώθηση ενός νεαρού ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αθλητή, ο οποίος “διψά” για διακρίσεις και δουλεύει σκληρά, ώστε να εκπληρώσει τους προσωπικούς του στόχους!
Συγκεκριμένα ο 17χρονος Νίκος Νικούδης έπαιξε σε Αγία Άννα, Πανιώνιο και φέτος πήρε μεταγραφή για την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.
Οι διοικούντες του Πανιωνίου ευχαριστούν από καρδιάς τον Νίκο Νικούδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και εύχονται στον νεαρό ταλαντούχο μέσο πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του διαδρομή”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου