ΤΟΠΙΚΟ

Με σκόρερ Παπαδημητρίου, 1-2 τον Μαγνησιακό η Αγία Αννα

με-σκόρερ-παπαδημητρίου-1-2-τον-μαγνησι-859751

Με δύο γκολ που πέτυχε ο Ιάσων Παπαδημητρίου με ισάριθμες κεφαλιές στο 43’ και το 45+1’, η Αγία Αννα κέρδισε τον γηπεδούχο Μαγνησιακό με 1-2 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν σήμερα οι δύο ομάδες.

Για τον Μαγνησιακό, που μείωσε στο 83’ με τον Βλάχο, ήταν το πρώτο φιλικό και για την Αγία Αννα το τέταρτο, αφού είχαν προηγηθεί αυτά με Αγχίαλο, Ιάσονα Α.Μ. και Αστέρα Ριζομύλου, όλα εκτός έδρας.

Να σημειωθεί ότι με τον Μαγνησιακό αγωνίστηκε και ο αμυντικός μέσος Ξοάνης από τη Νίκαια Λάρισας, που έχει συμφωνήσει.

Επόμενα τεστ για τις δύο ομάδες θα είναι για τον Μαγνησιακό με τον Θησέα την Τετάρτη 31/8 (σ.σ. ακυρώθηκε αυτό με την Αγχίαλο), ενώ το Σάββατο 27/8, πιθανότατα στο γήπεδο του Σέσκλου, η Αγία Αννα θα αντιμετωπίσει τη Φήκη Τρικάλων, που παίζει στη Γ’ Εθνική.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου), Α’ ΜΕΡΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Καρμαγάλος, Θ. Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Καρακώστας, Λούρος, Ξοάνης (35’ λ.τρ. Σιάτρας), Χριστίδης, Βουρδάκης, Σιώμος.

Β’ ΜΕΡΟΣ: Γρηγοριάδης, Στεργίου, Παπαδόπουλος Θ. (60’ Χριστίδης), Βέρτζος, Σιάτρας, Οικονόμου, Αγιασιώτης, Χρυσάνθης, Ζάχος, Κέκιας Ιωαν., Βλάχος

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Αθανασιάδης): Σάμπα, Χατζητρακόσιας, Στεργιόπουλος, Κόκκας Βαλάντης, Χολέβας, Βέργος, Πετράκος, Αλεξανδρής, Καλαμίδας, Κορέτα, Παπαδημητρίου. Επαιξαν και οι Χαλάτσης, Ρόκας, Αλεξανδρίδης, Τσελεπής, Σουγκάρης, Πατσής.

Χρ. Θαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου