Εναρξη εγγραφών στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-17, 14:36:47
Εναρξη εγγραφών στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας

Αρχισαν οι εγγραφές στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η σχολή ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2022-23. Δίνοντας έμφαση στην ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φροντίζουν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).

Η σχολή ποδοσφαίρου, συμβαδίζοντας με τα διεθνή προπονητικά-παιδαγωγικά πρότυπα νεαρών ποδοσφαιριστών, εφαρμόζει και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα (για μαθητές/αθλητές γεννημένους από το 2014 έως το 2017).

Την ευθύνη υλοποίησης των προπονητικών προγραμμάτων θα έχει ο Αθανασιάδης Νίκος (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B) πλαισιωμένος από τους προπονητές: Καραλή Λεωνίδα (ΚΦΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Μπαλαμούτη Παναγιώτη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Καρανάσιο Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Βέργο Γιάννη (κάτοχος διπλώματος UEFA C), Φιλατζικιώτη Αλέξανδρο (κάτοχος διπλώματος UEFA C), Παπαδημητρίου Ιάσονα (πτυχιούχος προπονητικής ποδοσφαίρου) και Μουλιό Αποστόλη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο).

Επίσης -και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά- θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή κ. Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA B και κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeper Β) αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης φροντίδας για τους αθλητές μας δίνουμε τη δυνατότητα -με την εγγραφή στη σχολή- καρδιολογικού ελέγχου στη συνεργαζόμενη ιδιωτική γενική κλινική «Άνασσα».

Η διεύθυνση της σχολής, θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης, συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Η παρουσίαση των επιστημονικών συνεργατών καθώς και των προπονητών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής (Olimpico Sport Club).

Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-91545 και 6977005782».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=