ΤΟΠΙΚΟ

Καλή εικόνα για τον ΓΣ Αλμυρού, παρά την ήττα 1-3 από τον ΑΟΤ

καλή-εικόνα-για-τον-γσ-αλμυρού-παρά-τη-876038

Αρκετά καλή εικόνα έδειξε, λαμβανομένης υπόψη και της μεγάλης δυναμικότητας του αντιπάλου, ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο φιλικό με τον Α.Ο. Τρικάλων το περασμένο Σάββατο, αφήνοντας ευχαριστημένο τον προπονητή Κώστα Ρέππο, ο οποίος θα ξανατεστάρει τους παίκτες του στο γήπεδο του Σαρακηνού απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το ερχόμενο Σάββατο.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-3 υπέρ των Τρικαλινών, που στο 36’ μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Λώττας πέρασε στον Κουσκουνά, ο οποίος βρήκε τον Νίντο, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 42’ ο Λώττας πέρασε στον μέχρι πρότινος παίκτη της Νίκης, Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 61’ ο Αραπίτσας έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κοντοβάς με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2, για να έρθει στο 62’ ο Κοντογεώργος με δυνατό διαγώνιο σουτ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, παίρνοντας το ριμπάουντ σε σουτ του Αλεξίου στο δοκάρι.

Στο 71’ ο Αλμυρός θα μπορούσε να μειώσει σε 2-3, αλλά ο Κοντοβάς είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Κόκκαλης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Ντόντα, Τετριμίδας, Μπένος, Κλουκουτάρας, Αραπίτσας, Κοντοβάς.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ξηρομερίτης, Αράπης, Λάμπος Ι., Μάνος, Ντονούδης, Μαυρογένης, Σιούτης, Τιμπλαλέξης Στ. (ο τελευταίος προπονείται με τον Γυμναστικό, αλλά ανήκει στον Πάμισο Μεσσήνης).
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: Γρηγοριάδης, Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Παπακώστας, Θ. Κυρίτσης, Κουσκουνάς, Κουτσιανικούλης, Λώττας, Νίντος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπουρούσης, Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Κυρίτσης Ι., Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Αλμπάνης (77’ Παπαδογεώργος), Μπραντίτσας, Τσιαφίτσας, Αλεξίου, Κοντογεώργος (85’ Σάββας).

πηγή φωτό: goaltrikala.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου