Ατρόμητος Νέας Ιωνίας: «Μία ομάδα, μία οικογένεια»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-08, 10:29:38
Από αριστερά οι Γιώργος, Αλέξανδρος, Λευτέρης και Ανέστης Μαστακούλης
Ατρόμητος Νέας Ιωνίας: «Μία ομάδα, μία οικογένεια»

Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας είναι ο ορισμός της έννοιας «μια ομάδα, μία οικογένεια», ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Με πρόεδρο τον Λευτέρη Μαστακούλη και αντιπρόεδρο τον αδερφό του Αλέξανδρο Μαστακούλη, οι… Ατρόμητοι ξεκινούν το νέο τους εγχείρημα από τη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, με στόχο να μεγαλώσουν την ποδοσφαιρική τους πλέον οικογένεια.

Προπονητής και παίκτης της ομάδας αναλαμβάνει ο Ανέστης Μαστακούλης, ο οποίος θα έχει στο ρόστερ και ως συμπαίκτη ξανά τον αδερφό του Γιώργο, με τα δύο αδέλφια να έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα από τη Μακρινίτσα και να έχουν αγωνιστεί μαζί και σε Απόλλωνα Καναλίων και Σαρακηνό.

Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο, έχοντας σαν πλάνο τα παιδιά αυτά να πλαισιώσουν στο μέλλον τις μεγαλύτερες ομάδες του Βόλου, αποτελώντας το σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω.

Εκτός από τον Λευτέρη και τον Αλέξανδρο Μαστακούλη, τη νεοσύστατη διοίκηση αποτελούν η γραμματέας Βασιλική Μεταξά, ο Κωνσταντίνος Βάιος ως ταμίας, ενώ υπεύθυνος επικοινωνίας ορίστηκε ο Θωμάς Ράιος. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες «μεταγραφές» της ομάδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=