ΤΟΠΙΚΟ

Στην αφετηρία της νέας σεζόν από σήμερα ο Αίας

στην-αφετηρία-της-νέας-σεζόν-από-σήμερ-889202

Στον βοηθητικό χώρο του ανακατασκευασμένου γηπέδου της Σούρπης, αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ακόμη έτοιμος, θα αρχίσουν για τους παίκτες του Αίαντα «τα βάσανα» της νέας χρονιάς σήμερα στις 6 μετά τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς, που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τζώρτζης Τσάτσος, που εντάχθηκε φέτος στην ομάδα, μαζί με τη διοίκηση θα καλωσορίσουν σήμερα στο γήπεδο παλιούς και νέους παίκτες. Το ρόστερ μέχρι στιγμής αποτελούν οι εξής 23: Τάσος Γκόγκος, Χρήστος Κουτσογεωργίου, Γιάννης Ξηροκώστας, Θανάσης Μπιρμπίλης, Δημήτρης Στεφανής, Γιώργος Χριστέλλος, Βαγγέλης Παπανικολόπουλος, Δημήτρης Χουλιάρας, Σάββας Φαράντος, Κριστιάνο Γκιόκα, Βασίλης Σιαμανίκος, Στάθης Μακανίκας, Αιμίλιος Μπιρτσάι, Γιώργος Δημητρίου, Κώστας Κατσαβριάς, Παναγιώτης Βούλγαρης, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Νικογιάννης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μάριος Κομπούρας, Γιώργος Κωστούλας, Γιώργος Ντούρας, Αλέκος Αραπίτσας.

Τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι: Γκόγκος, Στεφανής, Μπιρμπίλης, Φαράντος, Σιαμανίκος, Νικογιάννης, Παπαδόπουλος, Κομπούρας, ενώ να σημειωθεί ότι Κουτσογεωργίου και Δημητρίου θα μπουν αργότερα στην προετοιμασία για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς με αφορμή το ξεκίνημα της δουλειάς υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ξεκινάμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας με πολλές αλλαγές στο ρόστερ καθώς έφυγαν έμπειροι παίκτες, που ήταν βασικοί συντελεστές της πορείας των προηγούμενων ετών και οι οποίοι είχαν σηκώσει μεγάλο βάρος, όπως οι Χαλάτσης, Πλαβός, Κατσαβριάς, Χειλάς, Ράπτης.

Κοιτάξαμε να τους αντικαταστήσουμε και με νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, αλλά και με κάποιους πιο πεπειραμένους.

Θέλουμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί για μία ακόμη χρονιά. Γίνεται μία νέα αρχή και με πολλά νέα πρόσωπα και το μυστικό είναι να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία και να δέσουμε την ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση τρεις- τέσσερις ομάδες, οι υπόλοιπες θα είναι στο ίδιο επίπεδο, γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και η ποιότητα έχει ανέβει. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες, παράγοντες και συναδέλφους προπονητές».

Τέλος, να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου