ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκινά προετοιμασία στο γήπεδό του ο Θησέας

ξεκινά-προετοιμασία-στο-γήπεδό-του-ο-θ-889214

Σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο της Αγριάς θα τελεστεί ο αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση του Θησέα, που στην επάνοδό του μετά από τέσσερα χρόνια στην Α’ ΕΠΣΘ θέλει να είναι αρκετά ανταγωνιστικός.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο προπονητής Δημήτρης Κόφφας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γιαγιάς θα περιμένουν 23-25 παίκτες για την «πρώτη», εκ των οποίων κάποιοι θα είναι από την ακαδημία και άλλοι νέα αποκτήματα, που δεν ανακοινώθηκαν ακόμη επίσημα, ενώ δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας είναι οι: Κεφαλάς, Κοντοστάθης, Ιακωβίδης, Αποστολίδης, Καραμανλής, Κουκουτής, Κατσιγιάννης, Αλμασίδης, Αλμπανίδης, Αλεξίου, Τσιανάκας, Χατζησταμάτης, Σιώμος, Μασούρας, Καραλόπουλος, Μάρκου.

Από τους παραπάνω, νεοαποκτηθέντες είναι οι Αποστόλης Κεφαλάς, Αλέξανδρος Σιώμος του Γεωργίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κώστας Καραλόπουλος, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Δημουλάς, Μπόρας, Σπαθής, Θεοδωρίδης, Κουτσούκης, Παπαδήμος, Καρατσόλης και Αλέξανδρος Σιώμος του Απόστολου.

Ο Θησέας είναι κοντά και στην απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και σε δύο παίκτες που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του.

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής του Θησέα, Δημήτρης Κόφφας, αναφέρει:

«Θα είναι περίεργη χρονιά για τον Θησέα, γιατί έπεσε μετά από τέσσερα χρόνια στο τοπικό. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε έναν κορμό και θέλουμε να ανασυνταχθούμε. Θα επιδιώξουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις, ωστόσο, επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδό μας, θεωρώ ότι θα είναι μειονέκτημα, αν χάσουμε για κάποιους αγώνες την έδρα μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου